Nieuwe blik op Megan Fox in 'Teenage Mutant Ninja Turtles'

Ze bekijkt de wapens van de schildpadden.

Er is een nieuwe foto vrijgegeven van Megan Fox als het personage April O’Neil in Jonathan Liebesmanns Teenage Mutant Ninja Turtles. We zien hoe Fox kijkt naar de vele wapens van de schildpadden uit de titel: Raphael (Alan Ritchson), Donatello (Jeremy Howard), Leonardo (Pete Ploszek) en Michelangelo (Noel Fisher).

Onlangs vertelde Fox nog over haar personage dat April niet geseksualiseerd wordt. ”Ze is meer een leiderstype als ze haar relatie met de schildpadden onderzoekt, in plaats van een menselijke vriend die meegesleept wordt in al het avontuur,” vertelde Fox toen. ”Ze is meer representatief voor de moderne vrouw.”



De stad heeft helden nodig. Duisternis omhuld New York City, nu Shredder (William Fichtner) en zijn slechte Foot Clan een ijzeren grip op alles heeft, van politie tot politici. De toekomst ziet er niet goed uit, totdat vier onwaarschijnlijke helden opstaan en hun lotsbestemming al de Teenage Mutant Ninja Turtles ontdekken. Samen met verslaggeefster April O’Neil en haar cameraman Vernon Fenwick Will Arnett moeten zij de stad zien te redden.

Teenage Mutant Ninja Turtles gaat op 21 augustus in première.



NieuwsFilm

meest populair