Algemeen

Titel 'Star Wars: Episode VII' mogelijk onthuld

Een oude vijand neemt het op tegen de Republiek.

door Jim Pedd op 07.05.2014 om 09:44 in Algemeen
Ain’t It Cool News zegt te weten wat de titel van J.J. Abrams Star Wars: Episode VII wordt. De site stelt al enige tijd te weten wat de titel van de film moet worden en zegt dat deze nu door meerdere bronnen bevestigd is. Die bronnen zijn dezelfde die hen vertelden dat de opnames van de film in Abu Dhabi plaats zouden vinden.

Volgens de site zou de film de titel The Ancient Fear zijn. Waar de titel precies naar refereert is niet zeker, al zegt de site dat het mogelijk de slechterik betreft, die gespeeld zou worden door Max von Sydow.

Of het ook daadwerkelijk de titel van de film wordt is natuurlijk nog enige tijd afwachten. Mogelijk maakt regisseur Abrams het bekend tijdens de aankomende San Diego Comic-Con, maar het zou ook goed kunnen dat de makers nog een jaar wachten met het bekendmaken van de titel. En als het al de titel van de film is, kan het net zo goed een werktitel zijn.

Wat vinden jullie? Is The Ancient Fear een passende titel voor een Star Wars-film?

24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roeltje

Avatar

Dit vind ik dus leuk om te lezen in de vroege ochtend! Smiley face
Ik zeg een volmondig ja!

YOLO

Avatar

De titel is een doordenkertje. The Ancient Fear is precies het tegenovergestelde van A New Hope. Daar is over nagedacht.
Toch neem ik een slag om de arm, want het is de 1e keer dat Ain’t It Cool News verkeerd zat met een Star Wars titel -> Episode 3 The Creeping Fear :|

sjef

Avatar

Ik ben benieuwd met welke slechterik ze komen want het keizerrijk is verslagen na return of the jedi. of er moet nog ergens een sith lord rondzwerven die na 40 jaar wraak neemt op de overwinnaars.

wat ik wel apart vind is dat het word sith in de originele trilogie niet een keer word genoemd.

JamesBond

Avatar

Best een gave titel, maar niet voor een Star Wars-film...

jaime91

Avatar

YOLO "De titel is een doordenkertje. The Ancient Fear is precies het tegenovergestelde van A New Hope. Daar is over nagedacht.
"

Ik ben nou al even over die titel aan het nadenken, in eerste instantie had ik dezelfde mening als FT gebruiker JamesBond. Ik vond het niet echt bij Star Wars passen om de een of andere reden. Maar je hebt inderdaad gelijk, als je er even over doordenkt is het inderdaad exact het tegenovergestelde van A New Hope en dat maakt het toch wel weer tof.

Maar nogmaals ik neem het ook met een flinke korrel zout.

Darthmar

Avatar

Misschien een verwijzing naar Sith lord uit vergeten tijden?

Gigan72

Avatar

Darthmar "Misschien een verwijzing naar Sith lord uit vergeten tijden?"


Ja wie weet misschien wel de eerste sith lord die er was.

Gigan72

Avatar

sjef "
wat ik wel apart vind is dat het word sith in de originele trilogie niet een keer word genoemd."


In de films zeggen ze het niet maar in de comic van de films volgens mij wel.

JamesBond

Avatar

YOLO "De titel is een doordenkertje. The Ancient Fear is precies het tegenovergestelde van A New Hope. Daar is over nagedacht. "


Als je er zo naar kijkt klinkt de titel gelijk een stuk beter :D

benjamin

Avatar

sjef "ik ben benieuwd met welke slechterik ze komen want het keizerrijk is verslagen na return of the jedi. of er moet nog ergens een sith lord rondzwerven die na 40 jaar wraak neemt op de overwinnaars."


Ik vrees dat ze dat willen doen, al is dit weer zo'n typisch voorbeeld van het ontkrachten van de vorige film met een soort achterpoortje.

h0bb1t

Avatar

Mandelorians? Please!?

Gigan72

Avatar

sjef "ik ben benieuwd met welke slechterik ze komen want het keizerrijk is verslagen na return of the jedi. of er moet nog ergens een sith lord rondzwerven die na 40 jaar wraak neemt op de overwinnaars.
"


The Empire was niet 100% verslagen hoor er zijn nog genoeg Stormtroopers en Stardestoyers over die na Return of the Jedi nog voor een hoop ellende zorgden.

IvarW

Avatar

Zolang de titel maar bij het verhaal past ;)

Spider-fan

Avatar

The Ancient Fear klinkt als een typische SW titel (al zie je bij The Hobbit dat titels tot het laatste moment kunnen veranderen) en Von Sydow als villain is precies waar ik op hoop. Dus van mij mag het waar zijn.

StarWars2015

Avatar

sjef "ik ben benieuwd met welke slechterik ze komen want het keizerrijk is verslagen na return of the jedi. of er moet nog ergens een sith lord rondzwerven die na 40 jaar wraak neemt op de overwinnaars."


Er is altijd een Sith Lord + leerling, in de originele trilogie waren dit The Emperor en Darth Vader. Ga er dus maar vanuit dat er nog meer Siths rond dwalen in het universum. En zoals in een andere post gezegd werd zijn er nog stormtroopers etc.

Darthmar

Avatar

Misschien moet je ervan uitgaan dat er altijd Sith Lords zijn ook tijdens periodes van vrede.
Wat als een hele oude Sith Lord gewoon rustig zijn tijd heeft zitten afwachten terwijl andere probeerde de macht te grijpen zoals The Emperor/Darth Sidious en faalde.
Als de expanded universe geen canon zijn voor de makers van de film lijkt het me gaaf om juist de aller eerste Sith te laten opdraven. En hem dan gewoon Darth Sith noemen.

Muufley

Avatar

Geen slechte titel maar ik geloof niet dat dit echt de titel zal worden, is nog veel te vroeg daarvoor.

shellghost

Avatar

Verwijzing naar The old Republic uit waar een nieuwe vijand vandaan komt?

EKA

Avatar

Misschien was hetgeen Palpatine aan Anakin vertelde in episode 3 over Darth Plagueis niet waar. Misschien leeft deze Sith Lord nog wel en heeft Palpatine hem niet gedood in zijn slaap.

Of...master Sifo Dyas waarover wordt gesproken in episode 2. Obi Wan Kenobi zegt weliswaar dat deze master ook niet meer leeft...

Shifty777

Avatar

Yoda heeft toch ook al die jaren in the middle of nowhere gewoond, en dat wist toch blijkbaar ook niemand behalve Obi-Wan? Dan is het niet onwaarschijnlijk dat ook nog ergens een Sith Lord verstopt zit waarvan menigeen dacht dat hij dood was.

Zou misschien sowieso wel tof zijn als blijkt dat een grotere Sith Lord altijd nog boven Darth Sidious stond maar laatstgenoemde als boegbeeld gebruikte, en dat de rebellen eigenlijk maar een kleine overwinning gemaakt hebben. Zou dus nog een hele operatie van The Empire kunnen staan te wachten.

Met zo'n verhaal loop je natuurlijk wel het risico om de originele trilogie te ontkrachten. Het trucje waarbij de grote villain maar een onderbaas blijkt te zijn werkt niet altijd goed (kijk maar naar Iron Man 3) maar soms juist wel (het is een game, maar Zelda - Twilight Princess).

Frietgezicht

Avatar

Shifty777 "Yoda heeft toch ook al die jaren in the middle of nowhere gewoond, en dat wist toch blijkbaar ook niemand behalve Obi-Wan? Dan is het niet onwaarschijnlijk dat ook nog ergens een Sith Lord verstopt zit waarvan menigeen dacht dat hij dood was.

Zou misschien sowieso wel tof zijn als blijkt dat een grotere Sith Lord altijd nog boven Darth Sidious stond maar laatstgenoemde als boegbeeld gebruikte, en dat de rebellen eigenlijk maar een kleine overwinning gemaakt hebben. Zou dus nog een hele operatie van The Empire kunnen staan te wachten.

Met zo'n verhaal loop je natuurlijk wel het risico om de originele trilogie te ontkrachten. Het trucje waarbij de grote villain maar een onderbaas blijkt te zijn werkt niet altijd goed (kijk maar naar Iron Man 3) maar soms juist wel (het is een game, maar Zelda - Twilight Princess)."


Ken dat spel niet maar zal vast de bedoeling vanaf het begin geweest zijn dat er iemand was die achter de schermen de baas was. Dat was natuurlijk bij Star Wars niet het geval.

Frietgezicht

Avatar

Ik vind de titel wel wat hebben. Maar The Phantom Menace klinkt ook wel lekker hoewel ik de titel nog niet begrijp.

Gigan72

Avatar

Frietgezicht "Ik vind de titel wel wat hebben. Maar The Phantom Menace klinkt ook wel lekker hoewel ik de titel nog niet begrijp."


Volgens mij heeft het te maken met de opkomst van de Sith

NieuwsFilm

meest populair