Reg E. Cathey gecast als Sue en Johnny's vader in 'The Fantastic Four'

Michael B. Jordan en Kate Mara spelen broer en zus Storm.

De opnames van The Fantastic Four zijn officieel van start gegaan deze week, en The Hollywood Reporter weet nu te melden dat Reg E. Cathey (The Wire, House of Cards) is gecast als Dr. Franklin Storm, de vader van Sue (Kate Mara) en Johnny Storm (Michael B. Jordan). In het allereerste nummer van de stripserie redde Dr. Storm het leven van zijn dochter toen ze zwaargewond raakte door een actie van de Mole Man. Na de dood van Franklin een nummer later, noemden Sue en Reed hun eerste kind naar hem. In Marvels 'Ultimate'-universum is Dr. Storm echter deels verantwoordelijk voor de creatie van de Fantastic Four. Zou dit de versie zijn die we gaan zien op het grote scherm?

Een andere kwestie die fans zal bezighouden, is welke verklaring er gegeven zal worden voor het verschil in huidskleur tussen Cathey en Mara's Sue. Het ligt natuurlijk het meest voor de hand dat ze geadopteerd is of dat ze een stiefkind is van Franklin Storm.

Naast Mara en Jordan als Sue en Johnny spelen Miles Teller en Jamie Bell de respectievelijke rollen van Reed Richards en Ben Grimm. The Fantastic Four draait vanaf 18 juni 2015 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair