John Goodman en Ken Watanabe gecast in 'Transformers: Age of Extinction'

Verder spreekt Peter Cullen weer Optimus Prime in.

Regisseur Michael Bay heeft via zijn website aangekondigd dat er twee acteurs zijn toegevoegd aan de stemmencast van Transformers: Age of Extinction. Het betreft Ken Watanabe en John Goodman, die de stemmen van twee Autobots zullen inspreken. Het is ook al bekend welke Autobots ze inspreken.

Goodman spreekt de stem van de Autobot Hound in en Watabane is Drift. ”Ik ben blij twee getalenteerde en veelzijdige acteurs, John Goodman en Ken Watanabe, in de wereld van de Transformers te mogen verwelkomen,” schrijft Bay.

Verder zijn er nog twee stemacteurs gecast: Peter Cullen en Frank Welker. Cullen spreekt wederom de stem van Optimus Prime in en Welker spreekt een nieuw personage in: Galvatron. ”En om weer samen te mogen werken met Peter en Frank, die de Transformers personages vanaf het begin tot leven hebben gebracht is geweldig. Ik heb het geluk met de beste stemacteurs van het wereldje te mogen werken en samen zullen we enkele spannende nieuwe robots aan het wereldwijde publiek introduceren.”

De film draait vanaf 10 juli in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair