Algemeen

Hugh Jackman wil nog een 'X-Men'-film maken

Het verhaal is na Wolverine 3 dus nog niet voorbij.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd op 18.05.2014 om 14:37 in Algemeen
Hugh Jackman is de afgelopen tijd vrij vocaal over de rol van Wolverine. Hij vindt zichzelf te oud worden en gelooft daarom dat het misschien tijd wordt om het stokje aan iemand anders over te dragen. Die woorden leidden ertoe dat gedacht werd dat X-Men: Apocalypse en Wolverine 3 zijn laatste films als Logan zouden zijn.

Maar, onlangs kwam hij al met de boodschap dat, zo lang de verhalen sterk blijven, hij de rol graag wil blijven spelen. In een interview met IGN herhaalt hij die boodschap. Hij is een stuk minder zeker over een mogelijk vertrek uit het X-Men universum.

”Ergens heb je wel gelijk, ik zei dat ik vrij zeker was van een vertrek van de rol,” aldus Jackman. ”Maar nu we steeds verder komen, ben ik er veel minder zeker van. Het voelt allemaal frisser dan ooit tevoren. En tijdens deze film… ik wil geen spoilers geven, maar het voelt een beetje als een schone lei. Dus wie weet waar het allemaal heen gaat. Zolang ik passie voor de rol heb, zullen de fans me houden!”

Dat is geen officiële bevestiging, maar Jackman is nu duidelijker in zijn woorden. Een film na The Wolverine 3 is een goede mogelijkheid. Vinden jullie dat goed nieuws?

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Zou het mogelijk zijn dat ze Jean Grey kunnen redden?

eltorro

Avatar

Ja, dat is goed nieuws. Ik heb nog steeds niet de Wolverine film gezien waar ik op hoopte, maar tot nu toe weet hij ze zonder probleem keer op keer te redden. Dus van mijn apart zien we ooit nog eens een grijze Wolverine.

WeaponX

Avatar

JamesBond "Zou het mogelijk zijn dat ze Jean Grey kunnen redden?"


Wauw, dat is best een erg diepe gedachte waar ik zelf nooit op was gekomen. Ergens denk ik wel dat ze wat dingen van The Last Stand gaan rechtzetten. Smiley face

JamesBond

Avatar

WeaponX "Wauw, dat is best een erg diepe gedachte waar ik zelf nooit op was gekomen. Ergens denk ik wel dat ze wat dingen van The Last Stand gaan rechtzetten. Smiley face"


Ik las iets over een schone lei en aangezien Logan redelijk depressief is geweest na haar dood in TLS moest ik gelijk denken aan dat ze haar door dat tijdreizen misschien wel kunnen redden Smiley face

WeaponX

Avatar

JamesBond "Ik las iets over een schone lei en aangezien Logan redelijk depressief is geweest na haar dood in TLS moest ik gelijk denken aan dat ze haar door dat tijdreizen misschien wel kunnen redden Smiley face"


Ja zou inderdaad goed kunnen. Ik weet namelijk nog goed uit de tv serie / comics dat Jean Grey een aardig grote rol had met het hele Apocalypse gebeuren. Ik zou het dus niet gek vinden als Famke Janssen zich gewoon weer bij de X-men reeks aansluit.

WeaponX

Avatar

Vind dit wel goed nieuws. Vooral met wat hij zegt over "een schone lei" Origins gaan ze gewoon vergeten en ze gaan verder met waar The Wolverine eindigde. Maar toch hoop ik diep van binnen dat ze ooit nog een R-Rated film maken met een brute Wolverine.

jaime91

Avatar

WeaponX "Vind dit wel goed nieuws. Vooral met wat hij zegt over "een schone lei" Origins gaan ze gewoon vergeten en ze gaan verder met waar The Wolverine eindigde. Maar toch hoop ik diep van binnen dat ze ooit nog een R-Rated film maken met een brute Wolverine."

Sluit ik me bij aan. Al moet het natuurlijk wel enigszins realistisch blijven aangezien hij toch hard op weg gaat naar de 50. Maar dat is hem nog niet aan te zien, en zolang hij qua uiterlijk niet te oud wordt voor de rol mag hij die van mij ook gewoon blijven spelen.

Hopelijk blijft hij dat zelf ook inzien.

YOLO

Avatar

WeaponX "Ik zou het dus niet gek vinden als Famke Janssen zich gewoon weer bij de X-men reeks aansluit."
Dan zou je niet verbaasd moeten kijken als je Days of Future Past ziet ;)

Roeltje

Avatar

Weer een onwijs misleidende titel. Heeft hij gezegd dat hij nog een X-Men wil maken? Daar zegt hij nada over. Er staat dat het goed mogelijk is dat hij na Wolverine 3 terugkeert. Het is gewoon precies hetzelfde bericht als de vorige.

geertvdheide

Avatar

Zolang Jackman het zelf wil, vind ik het prima. Hij is geknipt voor de rol en qua leeftijd valt het nog zeker een aantal jaren te doen. Z'n haarkleur kan geverfd worden en rimpels wat weggewerkt. Het karakter Wolverine wordt natuurlijk maar heel langzaam ouder door zijn healing factor, dus hij zou er niet al te oud uit moeten gaan zien.

Het staat hem te prijzen dat hij nog altijd enthousiast is om zijn lichaam op dat niveau te brengen en te houden. Daar gaat een aanzienlijk deel van je tijd in zitten en kost enorme discipline, vooral de weg er naartoe. Ik vond het dan ook geheel logisch toen hij aangaf er een einde aan te breien. Maar zolang hij er lol in heeft en hij het lichamelijk aankan, dan ben ik vóór.

Infje

Avatar

Hoeveel van deze nieuwtjes komen er, jeez. Begint vervelend te worden.

Gigan72

Avatar

Wel een beetje een draaikont die Hugh eerst geen zin meer of te oud nu weer wel zin wat is het volgende week vraag ik me dan af.

WeaponX

Avatar

YOLO "Dan zou je niet verbaasd moeten kijken als je Days of Future Past ziet ;)"


Heeft ze een rol in Days of Future Past?! Wat heb ik gemist.

nieuwslaatste nieuws

meest populair