Hugh Jackman wil nog een 'X-Men'-film maken

Het verhaal is na Wolverine 3 dus nog niet voorbij.

Hugh Jackman is de afgelopen tijd vrij vocaal over de rol van Wolverine. Hij vindt zichzelf te oud worden en gelooft daarom dat het misschien tijd wordt om het stokje aan iemand anders over te dragen. Die woorden leidden ertoe dat gedacht werd dat X-Men: Apocalypse en Wolverine 3 zijn laatste films als Logan zouden zijn.

Maar, onlangs kwam hij al met de boodschap dat, zo lang de verhalen sterk blijven, hij de rol graag wil blijven spelen. In een interview met IGN herhaalt hij die boodschap. Hij is een stuk minder zeker over een mogelijk vertrek uit het X-Men universum.

”Ergens heb je wel gelijk, ik zei dat ik vrij zeker was van een vertrek van de rol,” aldus Jackman. ”Maar nu we steeds verder komen, ben ik er veel minder zeker van. Het voelt allemaal frisser dan ooit tevoren. En tijdens deze film… ik wil geen spoilers geven, maar het voelt een beetje als een schone lei. Dus wie weet waar het allemaal heen gaat. Zolang ik passie voor de rol heb, zullen de fans me houden!”

Dat is geen officiële bevestiging, maar Jackman is nu duidelijker in zijn woorden. Een film na The Wolverine 3 is een goede mogelijkheid. Vinden jullie dat goed nieuws?

NieuwsFilm

meest populair