Hugh Jackman wil graag als Wolverine in 'The Avengers'

Een gevecht met The Hulk zou volgens hem fantastisch zijn.

Wolverine-acteur Hugh Jackman is de laatste tijd volop in discussie met de media (en waarschijnlijk zichzelf) over zijn aanblijven als de geliefde X-Men mutant. Tegenover IGN heeft hij nu gezegd dat hij het personage graag ziet in een volgende film rond Marvel Studios' The Avengers.

"Wolverine zou uitstekend passen tussen de The Avengers, een team superhelden die barst van de onderlinge verschillen," aldus Jackman tegenover IGN.

Ook weet hij al wat een mooie moment zou zijn:"Het is onmogelijk dat Wolverine en The Hulk het niet met elkaar aan de stok krijgen. De twee zeer energierijke personages moeten elkaar wel op zeker ogenblik ontmoeten. Dat zou toch ontzettend gaaf zijn." Ook kijkt hij uit naar de scènes met Iron Man/Tony Stark en Wolverine.

Hij sluit af door te zeggen dat hij het geweldig zou vinden als er een film komt als The Avengers vs. X-Men. Het grootste probleem is uiteraard dat de rechten van The Avengers liggen bij Marvel Studios en die van de X-Men in handen zijn van Fox.

Nog deze week zien we Jackman in X-Men: Days of Future Past en binnenkort gaat hij waarschijnlijk aan de slag met The Wolverine 2, die in 2017 moet verschijnen. Hij kijkt er vervolgens naar uit om het verhaal achter de jonge Wolverine te zien. Uiteraard gespeeld door een andere acteur.

Ter vermaak hieronder de onlangs verschenen Honest Trailer van de eerste drie X-Men films:



NieuwsFilm

meest populair