Algemeen

Hugh Jackman wil graag als Wolverine in 'The Avengers'

Een gevecht met The Hulk zou volgens hem fantastisch zijn.

door Bram de Groot op 21.05.2014 om 10:29 in Algemeen
Wolverine-acteur Hugh Jackman is de laatste tijd volop in discussie met de media (en waarschijnlijk zichzelf) over zijn aanblijven als de geliefde X-Men mutant. Tegenover IGN heeft hij nu gezegd dat hij het personage graag ziet in een volgende film rond Marvel Studios' The Avengers.

"Wolverine zou uitstekend passen tussen de The Avengers, een team superhelden die barst van de onderlinge verschillen," aldus Jackman tegenover IGN.

Ook weet hij al wat een mooie moment zou zijn:"Het is onmogelijk dat Wolverine en The Hulk het niet met elkaar aan de stok krijgen. De twee zeer energierijke personages moeten elkaar wel op zeker ogenblik ontmoeten. Dat zou toch ontzettend gaaf zijn." Ook kijkt hij uit naar de scènes met Iron Man/Tony Stark en Wolverine.

Hij sluit af door te zeggen dat hij het geweldig zou vinden als er een film komt als The Avengers vs. X-Men. Het grootste probleem is uiteraard dat de rechten van The Avengers liggen bij Marvel Studios en die van de X-Men in handen zijn van Fox.

Nog deze week zien we Jackman in X-Men: Days of Future Past en binnenkort gaat hij waarschijnlijk aan de slag met The Wolverine 2, die in 2017 moet verschijnen. Hij kijkt er vervolgens naar uit om het verhaal achter de jonge Wolverine te zien. Uiteraard gespeeld door een andere acteur.

Ter vermaak hieronder de onlangs verschenen Honest Trailer van de eerste drie X-Men films:


20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Ja ik denk dat iedereen dat wel wil zien, maar het gaat gewoon niet gebeuren door dat gedoe met die rechten. En aangezien Fox nog lang niet klaar is met de X-Men zal het ook nog wel een hele tijd duren eer dat gaat gebeuren.

Carnage

Avatar

Ik wil niet zegegn dat het nooit gaat gebeuren, dit is namelijk niet de eerste keer dat jackman hier overgaat spreken.

misschien krijgen we in de toekomst wel een film als ze een keer verder kijken dan geld, als ze dat doen zien ze de mogelijkheid om misschien 10x zoveel te maken.

filmgast

Avatar

Mochten de studio's de handen ineenslaan en ervoor zorgen dat alle characters een hoofdrol hebben dan zou een idee als The Avengers vs X-Men moeten werken. In The Avengers heb je portals naar andere dimensies en in X-Men alternatieve tijdlijnen... daar valt vast wel wat mee te doen.

jaime91

Avatar

Carnage "Ik wil niet zegegn dat het nooit gaat gebeuren, dit is namelijk niet de eerste keer dat jackman hier overgaat spreken.

misschien krijgen we in de toekomst wel een film als ze een keer verder kijken dan geld, als ze dat doen zien ze de mogelijkheid om misschien 10x zoveel te maken."

Ja maar Jackman kan hoog en laag springen de studio's bepalen. Hij heeft daar zelf niets over te zeggen. Maar ik vind het wel leuk om te horen dat Jackman daar zo enthousiast over is.

SunChaser

Avatar

Ze zijn allebei toch goodguys?

MikeyMo

Avatar

SunChaser "Ze zijn allebei toch goodguys?"

Ze zijn beiden anti-helden praktisch... De Hulk heeft in de comics al vaker geknokt met allerlei good guys als Spider-Man...

En voor Wolverine geldt hetzelfde.

jaime91

Avatar

SunChaser "Ze zijn allebei toch goodguys?"

Klopt maar dan kunnen ze nog wel met elkaar op de vuist gaan. Heb je The Avengers niet gezien? Daarin gaan de goodguys ook met elkaar op de vuist.

Overigens gebeurt dat in de animatiefilms crossovers ook regelmatig dat Wolverine en de Hulk met elkaar knokken. Door hun explosieve ego's liggen die 2 elkaar gewoon niet.

Frietgezicht

Avatar

Ik wil Jackman niet teveel macht toeschrijven maar kan die niet een beetje dreigen(deal maken)
Ze willen graag Wolverine 3 of Wolvie in bijv Apocalypse(weet niet of er al getekend is) of eventueel na die films.
Dat die aan 1 extra film meewerkt als die in 1 Avengers-film mag meedoen.

Maar ja,straks zeggen ze rot maar op :P

bioshock300

Avatar

Als de studio's erachter komen dat hier heel veel vraag naar is zou hij er dan uiteindelijk niet komen?!

jaime91

Avatar

Frietgezicht "Ik wil Jackman niet teveel macht toeschrijven maar kan die niet een beetje dreigen(deal maken)
Ze willen graag Wolverine 3 of Wolvie in bijv Apocalypse(weet niet of er al getekend is) of eventueel na die films.
Dat die aan 1 extra film meewerkt als die in 1 Avengers-film mag meedoen.

Maar ja,straks zeggen ze rot maar op :P"

Naja dat is wel een interessante gedachte omdat Fox dan ook de ballen moet hebben om een andere Wolverine te casten. Dat gaan de fans ze ook niet in dank afnemen als dat gebeurt en vooral niet als de reden daarachter zou zijn dat Jackman geëist zou hebben dat er een crossover moet komen. En ik denk ook niet dat Fox Wolverine wil recasten anders hadden ze dat al wel gedaan omdat Jackman toch al richting de 50 gaat.

Maar ik denk niet dat Jackman zo ver zou gaan. Natuurlijk wil hij deel uitmaken van de Avengers, de eerste Avengers film was ook een fantastische superheldenfilm en Jackman houdt blijkbaar enorm van het superhelden film genre anders had hij niet zo vaak het Wolverine personage gespeeld.

Daarnaast denk ik ook dat de Studio's misschien wel zouden willen maar als je een film zou maken met 2 studio's die beiden bepaalde eisen hebben over hoe hun personages in de film tot hun recht moeten komen, welke personages belangrijk zijn etc is dat gewoon heel lastig.

Fox heeft namelijk Wolverine als belangrijkste en populairste personage, en schuift daardoor ook vaak dat personage naar voren in hun films en op hun posters etc, terwijl bij Marvel Tony Stark bijvoorbeeld heel populair is. Daar zou dan al een probleem kunnen ontstaan omdat Marvel wil dat Stark een grotere of belangrijke rol krijgt in The Avengers dan Wolverine, terwijl Fox juist wil dat Wolverine de hoofdrol speelt en de tofste verhaallijn krijgt.

En dan zijn er nog de andere Avengers en X-Men. Wie krijgt een grotere rol, en welke rol wordt kleiner of wordt eruit gehaald?

En de opbrengsten, hoe verdeel je die?

Het is gewoon heel ingewikkeld om dat voor elkaar te krijgen. En dat weet Jackman ook wel dus om dan met zo'n statement te komen is denk ik nutteloos.

MonkeyBoy

Avatar

Frietgezicht "Ik wil Jackman niet teveel macht toeschrijven maar kan die niet een beetje dreigen(deal maken)
Ze willen graag Wolverine 3 of Wolvie in bijv Apocalypse(weet niet of er al getekend is) of eventueel na die films.
Dat die aan 1 extra film meewerkt als die in 1 Avengers-film mag meedoen.

Maar ja,straks zeggen ze rot maar op :P"


en dan moeten de fans dus meewerken en MASSAAL melden de films in de x-men francise niet meer te bezoeken zonder Jackman als wolverine, geen fans/bezoekers = geen inkomsten. En aangezien de enige reden (lees belangrijkste) voor de studio's is om niet samen te werken GELD is, is dat wss ook het enigste wat hun kan overtuigen.

M0vieFreak

Avatar

Dit zal natuurlijk mooi zijn maar het is moeilijk om dit waar te maken.

Infje

Avatar

Er gaat geen dag voorbij zonder een Wolverine wel of niettes nieuwtje.

Roeltje

Avatar

Ik zie liever Spider-Man in The Avengers. Het X-Men universum past onmogelijk in het Avengers universum op dit moment. Spider-Man zal er dan wel weer goed tussen passen.

Angelater

Avatar

Waarschijnlijk zal dit wel ooit een keer gebeuren... met andere acteurs in super-ultra-mecha 7D, 8,000 jaar nadat mijn botten eindelijk één met de aarde zijn geworden.

bigmichiel

Avatar

Hmm, vind de Wolverine van Jackman eerlijk gezegd niet echt bij de avengers passen. Zijn beide ubervet, maar ieder wel in zijn eigen omgeving.

Brein8998

Avatar

Er zijn ook comics van avengers vs x-men. Zou geweldig zijn als ze dat zouden verfilmen. Fox moet gvd samen werken met marvel studios.

benjamin

Avatar

jaime91 "Klopt maar dan kunnen ze nog wel met elkaar op de vuist gaan. Heb je The Avengers niet gezien? Daarin gaan de goodguys ook met elkaar op de vuist."


Ja, maar is dat niet juist dan een reden om deze keer niet de goodguys onderling op de vuist te laten gaan - een sequel is geen kopie van het eerste deel.

Masterbrain

Avatar

Het is gewoon doodsimpel , wat doen ze moeilijk.De oplossing ligt voor de hand , maar dan moeten ze wel een Friendly Bussines Deal met elkaar hebben zoals geproduceert door Marvel en gedistribueert door fox en de kosten 50/50 en de winst 50/50 en we hebben aan beiden kanten een winnaar.

Xmen / The avengers crossover is een feit , alleen zij ze op deze tijdstip gierig , maar het is tijd en dat gaat toch wel voorbij , vroeg of laat zien we Hulk Wolverine op z,n donder geven.

Bane1

Avatar

Masterbrain "Het is gewoon doodsimpel , wat doen ze moeilijk.De oplossing ligt voor de hand , maar dan moeten ze wel een Friendly Bussines Deal met elkaar hebben zoals geproduceert door Marvel en gedistribueert door fox en de kosten 50/50 en de winst 50/50 en we hebben aan beiden kanten een winnaar.

Xmen / The avengers crossover is een feit , alleen zij ze op deze tijdstip gierig , maar het is tijd en dat gaat toch wel voorbij , vroeg of laat zien we Hulk Wolverine op z,n donder geven."


Je denkt te simpel. Natuurlijk lijkt dat best wel een goede idee maar Fox/Disney kijken ook naar iets anders. Welke personage krijgt de meeste screentime, hoe worden hun personages in beeld gebracht. Want Fox wilt dat hun personages zoveel mogelijk en ook niet als de zoveelste "plotpoint-personages" worden gebruikt maar dat geldt ook hetzelfde voor Disney. Dat is de grootse conflict die er bestaat. Maar Disney heeft de upperhand in deze marvel comicbook movies (algemeen dus) . Ze hebben heus niet X-Men personages nodig om meer geld te maken. Dat heeft "The Avengers"(1,5 miljard) en "Iron Man 3"(1,2 miljard) al bewezen. Want dat zijn de enige 2 films die over 1 miljard over zijn gegaan. (De toevoeging van de X-Men wereld zal heus niet 500 miljoen erbij groeien.

Maar dan ben je nog niet klaar want stel je voor de film maakt 1,2 miljard euro. Fox en Disney krijgen maar dan ongeveer maar +/- 300 miljoen elk. Je verdient heus niet zoveel geld ermee dan

nieuwslaatste nieuws

meest populair