Nieuwe viral video en posters 'Transformers: Age of Extinction'

De nasleep van de slag om Chicago wordt belicht in de video.

Paramount Pictures is drie weken voor de Amerikaanse release van Transformers: Age of Extinction een nieuwe viral marketing-campagne begonnen met de website TransformersAreDangerous.com. Op de site staat een video waarin de aanval op Chicago in Transfo dark wordt belicht, maar ook krantenartikelen en propagandaposters. Voor het gemak hebben we de video en de belangrijkste posters/artikelen hieronder voor jullie geplaatst!

Jaren na de grote veldslag in Chicago, is de mensheid hersteld. Transformers zijn nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine groep wetenschappers probeert hun eigen Transformers te maken, en gaan daarbij verder dan ze zelf kunnen beheersen. Tegelijk is er Cade Yeager (Mark Wahlberg), die een beschadigde Optimus Prime ontdekt, en hem repareert. Dan barst er een nieuwe epische strijd los tussen de Autobots en Decepticons, en ditmaal voegen zich ook de Dinobots bij het gevecht.

Michael Bay neemt ook voor het vierde deel in de filmreeks de regie op zijn rekening. De cast van de film bestaat naast Wahlberg uit o.a. Jack Reynor, Nicola Peltz, Stanley Tucci, Titus Welliver, Kelsey Grammar en Bingbing Li.










NieuwsFilm

meest populair