Hugh Jackman wil herkansing met Deadpool

Hij vindt dat het personage in X-Men Origins: Wolverine geen recht is aangedaan.

Hugh Jackman doet momenteel persrondes voor de release van X-Men: Days of Future Past (nu in de bioscoop!!) en is door meerdere journalisten naar potentiële team-ups in nieuwe X-films gevraagd. Eerder deze week liet Jackman al vallen dat hij graag in een Avengers-film zou willen meespelen als Wolverine, en nu onthult hij dat hij het graag opnieuw tegen Deadpool zou willen opnemen.

Wolverine en Deadpool vochten al eerder met en tegen elkaar in het afgrijselijk slechte X-Men Origins: Wolverine, en zelfs Jackman wil toegeven dat het personage van Deadpool ietwat teniet is gedaan in een film die vol zat met helden. Aldus Jackman:

''We maakten een nogal buitengewone keuze met Deadpool. We hebben hem een beetje de mond gesnoerd. En ik vind Deadpool geweldig. Ik denk dat een badass, droge, irritant grappige Deadpool vs. Wolverine film heel cool zou zijn. We hebben het al soort van gedaan, maar ik denk dat we het veel beter hadden kunnen aanpakken.''

Deadpool is een van de personages die het meest worden genoemd door fans wanneer het gaat over nieuwe X-films, dus het zou ons niet verbazen als een film over het personage er uiteindelijk komt.

NieuwsFilm

meest populair