Algemeen

Hugh Jackman wil herkansing met Deadpool

Hij vindt dat het personage in X-Men Origins: Wolverine geen recht is aangedaan.

door Zilko Tarici op 24.05.2014 om 13:00 in Algemeen
Hugh Jackman doet momenteel persrondes voor de release van X-Men: Days of Future Past (nu in de bioscoop!!) en is door meerdere journalisten naar potentiële team-ups in nieuwe X-films gevraagd. Eerder deze week liet Jackman al vallen dat hij graag in een Avengers-film zou willen meespelen als Wolverine, en nu onthult hij dat hij het graag opnieuw tegen Deadpool zou willen opnemen.

Wolverine en Deadpool vochten al eerder met en tegen elkaar in het afgrijselijk slechte X-Men Origins: Wolverine, en zelfs Jackman wil toegeven dat het personage van Deadpool ietwat teniet is gedaan in een film die vol zat met helden. Aldus Jackman:

''We maakten een nogal buitengewone keuze met Deadpool. We hebben hem een beetje de mond gesnoerd. En ik vind Deadpool geweldig. Ik denk dat een badass, droge, irritant grappige Deadpool vs. Wolverine film heel cool zou zijn. We hebben het al soort van gedaan, maar ik denk dat we het veel beter hadden kunnen aanpakken.''

Deadpool is een van de personages die het meest worden genoemd door fans wanneer het gaat over nieuwe X-films, dus het zou ons niet verbazen als een film over het personage er uiteindelijk komt.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Toen ik WOlverine Origins zag, kende ik Deadpool hellemaal niet , dus kon ik ook niet teleurgesteld zijn...
Maar nu ik de originele Deadpool wel ken... :S Jah :S Zijn komische optreden zou ook niet hebben gepast in de sfeer van de film.

Misschien kunnen ze hun fout nog goedmaken met Deadpool/Ryan Reynolds.
Stryker had Deadpool namelijk al geactiveerd terwijl ie nog niet klaar was...
Laat een paar komische mutanten Deadpool opnemen en hem verder afwerken naar hun beeld. Kunnen ze zijn mond terug opensnoeren en ... jah...
laat maar... even vergeten dat die versie laserogen heeft en zwaarden die uit z'n handen steken :S
Ze hebben inderdaad toch Deadpool beetje verkloot in Wolverine Origins :S

eltorro

Avatar

Ach ja, deadpool was een tegenvaller in de film, maar voor de rest was de film nog steeds beter dan x-men 1 en 3. En er zat in ieder geval genoeg actie in.

Pete_027

Avatar

Ik heb X-Men Origins: Wolverine na een half uur afgezet en heb het dus gemist. De film is inderdaad afgrijselijk slecht. Misschien dat ik de film nog een keer een kans ga geven als ik me afgrijselijk verveel..

Frietgezicht

Avatar

Pete_027 "Ik heb X-Men Origins: Wolverine na een half uur afgezet en heb het dus gemist. De film is inderdaad afgrijselijk slecht. Misschien dat ik de film nog een keer een kans ga geven als ik me afgrijselijk verveel.."


Tijdens The Deer Hunter maybe? ;)

YOLO

Avatar

Aangezien de Deadpool solo film maar niet van de grond kom, is een Deadpool vs. Wolverine helemaal niet zo slecht. Snap nog steeds niet waarom ze het bij Fox niet voor elkaar krijgen. Wel laten zien dat Deadpool alsnog leeft, maar voor de rest lijkt het alsof Fox wil zeggen "bekijk het maar". De 3e Wolverine film is dus alsnog een kans om Deadpool te laten terugkeren.

shellghost

Avatar

Frietgezicht "Tijdens The Deer Hunter maybe? ;)"


}:

STYD

Avatar

Snap niet dat ze hier geen werk van maken. Ze hebben gewoon in handen.
Je zou bijna denken dat Deadpool een comicfiguur die speciaal voor Ryan Reynolds is geschreven.

Deze gast kan er(mits een goed script en regisseur)een uitstekende film van maken.

Ik zit er wel op te wachten in ieder geval :E

O ja, Wolverine 2 gekeken, dat was pas om te huilen. Ik dacht dat het niet slechter kon dan deel 1. Maar ja dan komt er ineens een deel 2 en die weet het toch nog voor elkaar te krijgen.

SunChaser

Avatar

Nu de oude verhaallijnen zijn uitgewist kan er idd n nieuwe komen

Sleepkills

Avatar

Airbender "Hij vindt te veel de laatste tijd."

Journalisten, die hem nu veel spreken door X-Men: DoFP, schrijven gewoon alles op wat hij zegt. Ook als hij maar even wegdroomt over wat hem wel eens leuk lijkt, maakt men er weer een apart nieuwsbericht van alsof het ook echt gaat gebeuren.

Ereptile

Avatar

Veel mensen willen gewoon een goede Deadpool film zien. En de Deadpool Game was al iets wat de fans van Deadpool graag hadden gezien Smiley face Ik vond Ryan Reynolds in het begin wel een goede keuze, maar andere acteurs zouden Deadpool toch ook gestalte kunnen geven.

Wat is er trouwens gebeurd met de Deadpool film waar Reynolds aan meewerkte?

Bluemeister

Avatar

Het probleem is dat ze weer eens een eigen draai aan een karakter hebben gegeven wat totaal niet nodig was, daarom is hij ook zo slecht in de film! hou het gewoon bij het comic personage, die is echt fantastisch,kleine aanpassingen mag heus wel maar niet maar blijf trouw aan de kern van het personage, zoals het masker, de flauwe humor en zijn krachten.

NieuwsFilm

meest populair