Alfonso Cuarón niet de regisseur van 'Harry Potter' spin-off

Hij wil iets doen met minder visuele effecten.

Een tijd geleden was er het bericht dat Oscar-winnend regisseur Alfonso Cuarón mogelijk de Harry Potter spin-off Fantastic Beasts and Where to Find Them zou regisseren. De regisseur zelf zegt nu dat het niet zal gebeuren. Hij vond het regisseren van Harry Potter and the Prisoner of Azkaban een geweldige ervaring, maar gaat geen andere film in de franchise regisseren.

”Ik houd van dat universum en bewonder J.K. Rowling enorm,” vertelde Cuarón. ”Maar op dit moment voel ik me niet aangetrokken tot projecten met veel visuele effecten. Ik kom net uit een vijf jaar durend project met visuele effecten en wil een beetje met een schone lei verder gaan.”

Met die woorden refereert de regisseur uiteraard naar het Oscar-winnende Gravity, dat bekend staat om zijn fenomenale visuele effecten. Aangezien Fantastic Beasts and Where to Find Them veel effecten zal hebben, ziet de regisseur het niet zitten.

Ben jij teleurgesteld in het feit dat de regisseur niet terugkeert naar de franchise waarvan hij de toon grotendeels bepaald heeft?



NieuwsFilm

meest populair