Adam McKay in onderhandelingen voor 'Ant-Man'

Marvel is duidelijk op zoek naar een comedyregisseur.

Marvel zet haast achter het vinden van een nieuwe regisseur voor Ant-Man. Gisteren deed het gerucht nog de ronde dat Adam McKay, Rawson Marshall Thurber en Ruben Fleischer allemaal overwogen werden voor de regiestoel. Volgens Ain’t It Cool News heeft eerstgenoemde, Adam McKay (Anchorman) de baan nu aangeboden gekregen.

De officiële bevestiging volgt hoogstwaarschijnlijk zeer snel, aangezien Marvel de oorspronkelijke release in juli 2015 wil halen. Dat betekent dat er haast gezet moet worden achter het vinden van een nieuwe regisseur. Duidelijk is in elk geval dat Marvel op zoek is naar een comedyregisseur.

McKay werkte verder al eens samen met een van de hoofdrolspelers van Ant-Man, Paul Rudd. Andere rollen in Ant-Man worden gespeeld door Michael Douglas, Evangeline Lilly, Patrick Wilson en Corey Stoll. In de film doet biochemist Dr. Hank Pym een grote ontdekking.

Met behulp van subatomische deeltjes kan hij een formule ontwikkelen die de grootte van mensen verandert. Zijn eerste test gaat mis en hij ontwikkelt een methode om met insecten te communiceren en ze te beheersen. De rol van Hank Pym wordt gespeeld door Michael Douglas en Paul Rudd is Scott Lang.



NieuwsFilm

meest populair