Simon Kinberg: 'Fantastic Four' reboot wordt à la 'Batman Begins'

De film wordt erg fris en realistisch.

In een interview met The Daily Beast, ging scenarist en producent Simon Kinberg in op de aankomende Fantastic Four reboot. ”De toon van deze film zal net zo uniek voelen als wanneer je Iron Man, X-Men of Batman Begins voor het eerst zag,” aldus Kinberg.

”Hij wordt niet zo gek als de eerste films; er zit humor in, maar die is wat echter en komt van de personages. Maar ik zou het meer een drama noemen dan een comedy. Hij ligt ergens tussen de eerste Spider-Man films van Sam Raimi en Chronicle.”

”De harde kern van de fans was niet gek op de oorspronkelijke films, en ik was dat ook niet,” gaf Kinberg toe. ”Afgelopen zomer belde Emma Watts me toen ik op de set van Days of Future Past stond en zei, ‘We willen graag een nieuwe Fantastic Four maken.’ Waarop ik haar zei, ‘Ik heb er interesse in, maar het hangt er vanaf hoe je het wil doen.’ En toen zei zij: ‘Ga met Josh Trank praten.’”

Zo gezegd, zo gedaan. ”Hij had zo’n duidelijke visie op wat hij wilde doen met de film; zo gegrond, echt, hard, en hoe het echt zou zijn als je een transformatie meemaakt en controle over je lichaam verliest. Dat, gecombineerd met dat hij er een coming-of-age film van wilde maken, voelde voor mij erg fris.”



NieuwsFilm

meest populair