Mogelijk regisseur voor 'Ghostbusters 3' gevonden

Ruben Fleischer zou de belangrijkste kandidaat zijn.

Er zijn veel geruchten geweest over wie de regie van Marvel-film Ant-Man op zich zou kunnen nemen, nu Edgar Wright vertrokken is. Eén van de gegadigden was Ruben Fleischer, die ons eerder Zombieland en Gangster Squad bracht. Nu lijkt het erop dat hij mogelijk Ghostbusters 3 regisseert.

Sony / Columbia, die eerder de distributie van Zombieland verzorgden, zouden Fleischer graag op de regiestoel willen plaatsen. Al jaren wordt er gesproken over de film en er zijn ook al vele namen de revue gepasseerd voor de regiestoel.

Nu lijkt het er dus op dat Fleischer een kandidaat is. Het scenario van de film is volgens Ivan Reitman in elk geval klaar. Recent vertelde hij daar nog over: ”De eerste versie is geschreven door Lee Eisenberg en Gene Stupnitsky en ik, Harold [Ramis] en Dan Aykroyd hebben hen daarbij geholpen. Het was een goed scenario, maar toen werd duidelijk dat Bill geen nieuwe Ghostbusters wilde manken.”

”Het was ook letterlijk twee jaar onmogelijk om met hem te praten. Tot hij uiteindelijk echt heel duidelijk nee zei. Toen besloten we helemaal opnieuw te beginnen. Ik werkte er samen met Ethan Cohen aan en Dan Iending hielp ons verder. Harold werd een jaar of drie geleden ziek en toen hoopten we dat hij beter zou worden. Het scenario met Ethan Cohen werd ondertussen afgemaakt en we hebben nu een erg goede versie, die de studio wil maken.”



NieuwsFilm

meest populair