Duidelijke blik op Shredder en Splinter in 'Teenage Mutant Ninja Turtles'

Een helder beeld op de twee.

Over een kleine twee maanden komt Jonathan Liebesmans Teenage Mutant Ninja Turtles uit in de bioscopen. Opvallend in de marketingcampagne is dat er tot nu toe weinig duidelijke beelden zijn vrijgegeven van personages Splinter (Tony Shalhoub) en Shredder (William Fichtner). Nu is er via de website Idle Hands een nieuwe, duidelijke blik op de twee vrijgegeven.

De beelden komen uit het boek Teenage Mutant Ninja Turtles: The Ultimate Visual History en gaat over de vele versies van de franchise. Deel daarvan is uiteraard deze nieuwe film en vandaar dus de onderstaande afbeeldingen.





Teenage Mutant Ninja Turtles speelt zich af in New York City. De gemene Shredder (Fichtner) en zijn Foot Clan hebben alles en iedereen in hun ijzeren greep, van politie tot politici. De toekomst voor de inwoners ziet er dan ook niet goed uit, totdat vier onwaarschijnlijke helden opstaan en hun lotsbestemming als de Teenage Mutant Ninja Turtles ontdekken. De digitale schildpadden worden gespeeld door Alan Ritchson (Raphael), Jeremy Howard (Donatello), Pete Ploszek (Leonardo) en Noel Fisher (Michelangelo). Verder speelt Megan Fox de beroemde verslaggeefster April O’Neil en wordt haar cameraman, Vernon Fenwick, gespeeld door Will Arnett.

Teenage Mutant Ninja Turtles gaat op 21 augustus in première.



NieuwsFilm

meest populair