Tom Hardy en Benedict Cumberbatch frontrunners 'Doctor Strange'

Toch geen Jared Leto of Johnny Depp?

Deadline schrijft dat nu Marvel in Scott Derrickson een regisseur gevonden heeft voor Doctor Strange, er gezocht wordt naar een hoofdrolspeler. Er zijn twee acteurs waar de studio vooral een oogje op heeft voor de titelrol in de film: Benedict Cumberbatch en Tom Hardy.

Een van hen zou dan Doctor Strange moeten spelen, een arrogante neurochirurg. Die verliest door een ongeluk het vermogen te opereren en besluit naar het Himalaya gebergte te trekken. Daar leert hij de geheimen van magie, waarop hij de Sorcerer Supreme wordt, de man die de Aarde moet beschermen tegen kwade magische krachten.

Eerder werden acteurs als Jared Leto, Johnny Depp en Joseph Gordon-Levitt genoemd in combinatie met de rol. Er is nog geen releasedatum bekend voor de film. Marvel heeft nog twee releasedata geprikt waarvan niet zeker is welke film op die dagen uitkomt: 8 juli 2016 en 5 mei 2017. Hoogstwaarschijnlijk komt Doctor Strange op één van die dagen uit. De aankondiging volgt waarschijnlijk binnenkort, tijdens de San Diego Comic Con.



NieuwsFilm

meest populair