Setfoto van R2-D2 'Star Wars: Episode VII'

Daarnaast heeft LatinoReview wat mogelijke plotdetails.

Er zijn weer wat nieuwe details rond Star Wars: Episode VII, van regisseur J.J. Abrams. De details komen van Latino Review, dat het de ene keer bij het juiste eind heeft met geruchten en de andere keer totaal niet. Het is dus moeilijk te beoordelen in hoeverre de geruchten kloppen.

Verder is er nog een nieuwe setfoto vrijgegeven van de film. Onder de foto kun je de details over de film vinden. Daarop kun je regisseur Abrams, LucasFilm studiohoofd Kathleen Kennedy en de Engelse minister van financiën George Osborne zien staan naast R2-D2.



Vanaf hier dus mogelijke spoilers.

LatinoReview schrijft dat er een vrouwelijke slechterik is in de film. Verder stelt de website 50% zeker te zijn dat het een Sith is. En ondanks dat de film zich dertig jaar na Return of the Jedi afspeelt, is er nog geen nieuwe Republiek aan het einde van de film. Ook zou er een Boba Fett-achtig harnas zijn. In welke hoedanigheid dat pak in de film voorkomt is niet zeker. Tot slot: John Boyega is geen Jedi of een Padawan aan het begin van de film, maar wel degene die de verhaallijn heeft die hem in het grotere Star Wars-universum introduceert, zoals dat met Luke gebeurde in A New Hope.

NieuwsFilm

meest populair