Openingsscène 'Avengers: Age of Ultron' onthuld?

Latino Review zegt te weten hoe Joss Whedon's film opent.

Een Marvel-film zonder gelekte details op Latino Review, lijkt wel geen Marvel-film te zijn. Zo is er nu weer nieuwe informatie over Avengers: Age of Ultron en dan specifiek over het begin van de film. Mocht je dus niet willen weten hoe de film begint, of wat er allemaal in gebeurt, stop dan met lezen.



De film begint direct na de post-credits scène van Captain America: The Winter Soldier. Daarin vallen de Avengers de HYDRA-buitenpost van Baron von Strucker (Thomas Kretschmann) aan. Daarbij vechten Quicksilver (Aaron Johnson) en Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) mee aan de kant van Von Strucker. Hij heeft verder het lichaam van een leviathan.

De Avengers winnen uiteraard en vertrekken nadat de slechteriken gevangen zijn gezet, naar de Avengers Tower. Dat was oorspronkelijk de Stark-tower, maar is nu dus de Avengers Tower geworden. Daar blijkt dat Bruce Banner (Mark Ruffalo) en Black Widow (Scarlett Johansson) gevoelens voor elkaar hebben en dat Jane (Natalie Portman) niet langer samen is met Thor (Chris Hemsworth).



NieuwsFilm

meest populair