Indrukwekkende trailer LAIKA's 'The Boxtrolls'

Stop-motion animatie van de bovenste plank!

Met de twee knappe 3D stop-motion films ParaNorman en Coraline (2009) wist LAIKA al behoorlijk indruk te maken. Over enkele maanden trakteert de animatiestudio ons op The Boxtrolls, een waarschijnlijk net zo'n mooi en fantasierijk avontuur. Focus Features heeft een indrukwekkende nieuwe trailer gelanceerd.

Stemmen in The Boxtrolls komen van Ben Kingsley, Isaac Hempstead-Wright, Elle Fanning, Nick Frost, Tracy Morgan en Simon Pegg. Vanaf 8 oktober kun je op de film afstemmen in de (3D) bioscoop.


De film van regieduo Graham Annable en Anthony Stacchi is gebaseerd op het boek 'Here Be Monsters!' uit 2005 van Alan Snow en speelt zich af in Cheesebridge, een Victoriaans dorpje waarvan de inwoners geobsedeerd zijn door rijkdom, klasse en stinkkazen. Onder de straten van het dorp leven de Boxtrolls, vieze monsters die 's nachts uit het riool komen, en de kinderen en kazen van de bewoners stelen. Althans dat is de legende waarin ze geloven. In werkelijkheid zijn de trollen juist hele lieve wezens en hebben ze zelfs het menselijke weesjongetje Eggs opgevoed.

NieuwsFilm

meest populair