Meer problemen voor 'Fast & Furious 7'

Vin Diesel zou voor moeilijkheden zorgen.

Na het plotselinge overlijden van Paul Walker, raakte de productie van Fast & Furious 7 flink vertraagd. Nu blijken er volgens THR meer problemen te zijn voor de film van Universal Pictures. Vooral acteur Vin Diesel schijnt overal problemen van te maken.

Niet alleen de technische uitdagingen van het met de computer maken van een “kopie” van Paul Walker blijkt problematisch. Ook Vin Diesel is lastig op de set. ”Vin bracht laatst een volledige dag in zijn trailer door,” vertelde een insider van de productie. ”De volgende dag konden ze vier uur op hem wachten. Toen riep hij om een meeting met studiobazen in zijn trailer. Ze zaten daar twee-en-een-half uur, waarin hij min of meer zei: ‘Waarom ben ik nog hier?’”

De volgende dag zou het werk met een double volbracht zijn. Een andere bron van THR meldt dat het proces nogal frustrerend is voor de volledige cast en crew en dat er daardoor een laag moraal heerst. Universal zelf ontkent de geruchten: ”De productie gaat om met een aantal unieke uitdagingen. De cast en crew, onder leiding van Vin, zijn geweldig onder deze omstandigheden.”

Fast & Furious, dat geregisseerd wordt door James Wan, gaat op 9 april 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair