Ron Perlman geeft hoop op derde 'Hellboy' nooit op

Hij blijft er naar eigen zeggen voor vechten.

Al jaren wordt er gewerkt aan een derde Hellboy-film. Acteur Ron Perlman vraagt al tijden om de film en regisseur Guillermo del Toro gelooft er ook al lang in. Maar de film is er nog altijd niet en daarop wachten we natuurlijk nog. In een interview op de rode loper liet Ron Perlman weten dat hij nog altijd probeert de film gemaakt te krijgen.

”Ik wil het graag afmaken,” vertelde Perlman. ”Ik zou graag een derde film zien, omdat de eerste twee films een gigantische verlossing opzetten en hij [Guillermo del Toro] begrijpt hoe dat er ongeveer uit zou moeten zien. Hij gaf een brede omschrijving van hoe de derde film eruit moet zien, en het is zo episch. En de fans, die de eerste twee films zagen, verdienen het ook. Dus voor mijn gevoel is het echt essentieel dat we de film maken. Dus ik vecht er elke dag voor. Soms ben ik de enige stem en soms zijn er anderen. Maar ik ga nooit opgeven om de film te maken.”

Eerder vertelde Guillermo del Toro nog over het verhaal van de film: “Hellboy verandert in een monster van de Apocalyps, en moet de Apocalyps stoppen.”



NieuwsFilm

meest populair