Algemeen

Goede indruk op Shredder in 'Teenage Mutant Ninja Turtles'

De villain gespeeld door William Fichtner.

door Bram de Groot op 18.06.2014 om 14:55 in Algemeen
Waarschijnlijk kunnen we binnenkort weer een nieuwe trailer verwachten van Paramount Pictures' Teenage Mutant Ninja Turtles, geregisseerd door Jonathan Liebesman (World Invasion: Battle Los Angeles, 2011). Alvorens deze verschijnt krijgen we eerst nog een goede indruk op het personage Shredder, gespeeld door William Fichtner.

Op de foto zien we ook het achterhoofd van Meester Splinter, een rat maar tevens de ninjutsuleraar en vaderfiguur van de TMNT. Zijn stem wordt ingesproken door Tony Shalhoub.

Muisklik voor een vergrotingDe actie-/fantasyfilm van producent Michael Bay en ook met (stemmen van) Megan Fox, Will Arnett, Johnny Knoxville, Tony Shalhoub, Pete Ploszek en Danny Woodburn draait vanaf 21 augustus in de Nederlandse bioscoop. Een eerdere trailer:


16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Wederom de vraag, waarom moet het zo overdreven? Die schilmesjes aan zijn vingers zien er echt lachwekkend uit. Ik vind dit echt helemaal niks.

Het zou mij overigens ook niet verbazen als dit ook een of andere robot schijnt te zijn. Hij is namelijk ook vrij groot, en die witte ogen vind ik ook vreemd.

En Megan Fox en Will Arnett doen geen stem. ;)

JamesBond

Avatar

jaime91 "Wederom de vraag, waarom moet het zo overdreven? Die botermesjes aan zijn vingers zien er echt lachwekkend uit. Ik vind dit echt helemaal niks."


Precies ja! Toch een beetje jammer dat ze hem er zo uit hebben laten zien... Dit is de Shredder zoals ik vind dat hij eruit hoort te zien Smiley face

afbeelding

Ik hoop trouwens nog altijd op een vervolg op de TMNT-film uit 2007 Smiley face

jaime91

Avatar

JamesBond "Precies ja! Toch een beetje jammer dat ze hem er zo uit hebben laten zien... Dit is de Shredder zoals ik vind dat hij eruit hoort te zien Smiley face"

Eens. Hij is nogmaals een Japanse Samurai. Ken Watanabe was bijvoorbeeld een perfecte keus geweest voor de rol. Alle respect voor William Fichtner overigens die ik ook een hele goede acteur vind, maar niet voor die rol.

KurtLourens

Avatar

Lijkt op Edward Scissorhands in een carnavalkostuum.

Roeltje

Avatar

KurtLourens "Lijkt op Edward Scissorhands in een carnavalkostuum."


:D

Maar serieus, het is niet een veelbelovend pak, maar ik vind het er prima uitzien. De trailers tot nu toe hebben me nog niet kunnen overtuigen.

geertvdheide

Avatar

Het lijkt me vrij zinloos om te blijven wijzen op verschillen tussen deze film en de eerdere versies van de karakters. Je kunt willen wat je wilt, maar dit is Michael Bay, en hij heeft met Transformers al laten zien dat hij gewoon actiefilms wil maken. Hij heeft compleet lak aan wat de originele franchise leuk maakte en hij laat de bestaande verhalen toch voor wat ze zijn. De diepgang eruit, de inhoud van de karakters eruit, de regels van het originele universum eruit, enz. Het gaat hem om explosies, snelle actie en een slechte grap af en toe. Meer verwachten is jezelf klaarzetten voor teleurstelling.

Met de lage verwachtingen die ik heb, vind ik de trailers nog niet eens heel slecht. Meer dan oppervlakkig vermaak zal het niet worden, en Turtles-fans zullen alles wat ze kennen los moeten laten, maar daarbuiten kan het een geinige actiefilm opleveren.

Pete_027

Avatar

geertvdheide "Het gaat hem om explosies, snelle actie en een slechte grap af en toe. Meer verwachten is jezelf klaarzetten voor teleurstelling."


AlPac

Avatar

Ik ga nog even wachten met een mening over het personage tot ik de film gezien heb. Vele vonden Quicksilver er ook niet uitzien, terwijl hij geweldig was in de film.(X-men DOFP)

Decepticon

Avatar

jaime91 "Wederom de vraag, waarom moet het zo overdreven? Die schilmesjes aan zijn vingers zien er echt lachwekkend uit. Ik vind dit echt helemaal niks.

Het zou mij overigens ook niet verbazen als dit ook een of andere robot schijnt te zijn. Hij is namelijk ook vrij groot, en die witte ogen vind ik ook vreemd.

En Megan Fox en Will Arnett doen geen stem. ;)"
Al die messen zijn idd weer overdreven, de witte ogen zijn apart, maar het hoeft geen robot te zijn, het pak lijkt in de trailer maar iets groter dan Fichtner zelf en ik denk dat Splinter ook niet al te groot is.
Ik denk dat het wel Fichtner is als Shredder.

Maar ik vind het er tot nu goed uitzien en het lijkt me gewoon een erg vermakelijke blockbuster.

dlippold

Avatar

Misschien ben ik wel de enige, maar dit is F&$*#ng Awesome!!

Hahaha...

PS: Groot fan van de originele films.

Havoc

Avatar

AlPac "Ik ga nog even wachten met een mening over het personage tot ik de film gezien heb. Vele vonden Quicksilver er ook niet uitzien, terwijl hij geweldig was in de film.(X-men DOFP)"


Dank u.

YOLO

Avatar

AlPac "Vele vonden Quicksilver er ook niet uitzien, terwijl hij geweldig was in de film.(X-men DOFP)"
Tja ik moet ook schuld bekennen. Ik vond Quicksilver niet uit zien. Boy I was wrong. Hij was de show steler DOFP. Ik zie het wel met Shredder. Iig is het William Fichtner, dat is alvast een positieve punt.

Rorschach

Avatar

Tsja, hij lijkt op een transformer niet?

I'm Jack's complete lack of surprise. XD

jaime91

Avatar

Decepticon "Al die messen zijn idd weer overdreven, de witte ogen zijn apart, maar het hoeft geen robot te zijn, het pak lijkt in de trailer maar iets groter dan Fichtner zelf en ik denk dat Splinter ook niet al te groot is.
Ik denk dat het wel Fichtner is als Shredder.

Maar ik vind het er tot nu goed uitzien en het lijkt me gewoon een erg vermakelijke blockbuster."

Zoals Alpac al zegt, de look zegt ook niet alles. Quiksilver (Uit Days Of Future Past) zag er inderdaad ook bizar uit en die was inderdaad fantastisch in de film!

Maar ik moet hier toch sterk denken aan de Silver Samurai uit de Wolverine film. En ondanks dat ik die film goed vind, vond ik de Silver Samurai een minpunt. Hopelijk pakt dit beter uit, maar toch vind ik het jammer dat ze het zo aangepakt hebben.

Ik snap ook niet waarom. Het enige wat ze hadden moeten doen, is een Japanse acteur casten, en hem een normaal maar toch ook badass Samurai kostuum aanmeten. Dan maar geen 1 op 1 gelijkenis met de cartoons, maar toch niet dit. Dat lijkt mij in ieder geval niet zo lastig. Maar goed, ik heb er genoeg over gezegd. Ik wacht het af.

Stalminch

Avatar

Ik ben het ermee eens dat Shredder gewoon een samourai in een pak moet zijn, maar aangezien Bay's turtles 2,5 meter groot zijn, zullen ze ook een tegenstander van formaat nodig hebben.

Frietgezicht

Avatar

jaime91 "Eens. Hij is nogmaals een Japanse Samurai. Ken Watanabe was bijvoorbeeld een perfecte keus geweest voor de rol. Alle respect voor William Fichtner overigens die ik ook een hele goede acteur vind, maar niet voor die rol."


Je klaagt over iets wat niet klopt so dont worry.

NieuwsFilm

meest populair