Tweede 'Transformers' trilogie nog niet zeker

En gaan we de ruimte in, in volgende delen?

In een uitgebreid interview met IGN vertelde producent Lorenzo di Bonaventura dat een vijfde Transformers en ook een zesde nog helemaal geen zekerheid zijn. Dat ondanks dat de vijfde al aangekondigd is en er in het verleden al gesproken is over hoe Age of Extinction het begin kan zijn van een tweede trilogie.

”We hebben geen plannen er een trilogie van te maken,” vertelde de producent. ”Het is echt een aanpak waarbij we één film per keer maken. Het voelt een beetje arrogant. Zowel regisseur Michael Bay als ik hebben het gevoel dat het arrogant zou zijn om elke keer van een succes uit te gaan. Maar al onze energie zal in de volgende film gaan zitten, als we het geluk hebben die te mogen maken.”

Verder ging Di Bonaventura nog in op de mogelijkheid om in een volgende film of spin-off de ruimte in te gaan. ”We hebben het erover gehad de ruimte in te gaan,” vertelde hij. ”Of we ooit grote stukken in de ruimte konden maken of niet, en ik geloof niet dat we tot die conclusie gekomen zijn. Er zijn aantrekkelijke kanten aan en ook onaantrekkelijke kanten.”

”Ik geloof dat het onaantrekkelijke is, dat we onze mensen mee willen nemen. Dus de ruimte in gaan zou gedwongen leiden tot een film met alleen maar Transformers. En ondanks dat ik geloof dat er fans zijn die dat alleen maar geweldig vinden, zullen er ook andere fans zijn die teleurgesteld raken dan. Dus ik denk dat daar de creatieve beslissing ligt die we moeten maken dan.”



NieuwsFilm

meest populair