Algemeen

Gerucht: Star Wars VII wordt mogelijk uitgesteld tot de zomer van 2016

Reden: het gebroken been van Harrison Ford.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 24.06.2014 om 13:06 in Algemeen
Eerder deze maand brak acteur Harrison Ford zijn been en officieel is er aangegeven dat dit geen ingrijpende gevolgen heeft voor zijn deelname aan J.J. Abrams' Star Wars: Episode VII. Nu gaan er op het web de geruchten in het rond dat Walt Disney een uitstel in overweging heeft. Ford speelt namelijk de voornaamste hoofdrol in de eerste Sterrenoorlogen-film in 10 jaar tijd en zijn langdurige afwezigheid zou dus wel impact hebben op de planning.

De website Jedi News meldt dat er een bijeenkomst is geweest in Pinewood Studios om de situatie te bespreken. Er zouden geen overhaaste beslissingen genomen zijn, maar één van de opties is om de releasedatum met een half jaar op te schuiven naar de zomer van 2016. Dit laatste wordt dan weer gemeld door The Metro.

The Hollywood Reporter gaf verleden week nog dat Ford 'slechts' acht weken rust moest nemen en vervolgens weer kon aanhaken bij de opnames.

Voorlopig staat de wereldwijde releasedatum nog vast op 18 december 2015. Hieronder Ford in een rolstoel:
9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mikeydw

Avatar

Denk dat dit niet gaat gebeuren, dan gooit disney misschien te veel hun eigen ramen in. Omdat er dan ook nog marvel films gepland staan en niet te vergeten Batman v Superman uit mijn hoofd ?

grimm192

Avatar

Hmm een half jaar in tegenstelling tot 8 weken is inderdaad wel een beetje overdreven ja. Het duurt me nu al te lang :p Laat staan nog een half jaar!!

Roeltje

Avatar

Ik geloof het ook niet helemaal. Ze hadden ook net zo'n prachtige planning! Ik hoop niet dat dit gaat gebeuren.

benjamin

Avatar

Als ze hem moeten uitstellen is dat ook maar zo zeker: beter goede films dan een slechte film die releasedata weet te halen.

Shifty777

Avatar

Lijkt me toch wat overdreven. Ze hebben nog anderhalf jaar om die film af te krijgen. Als je een acteur 8 weken niet tot je beschikking hebt kan je de planning omgooien en andere dingen draaien. Ook denk ik dat Disney dit uit de weg zal willen gaan, omdat dit hun hele planning omgooit wat betreft Star Wars. Natuurlijk sta ik er zelf ook niet op te wachten, om nog een halfjaar langer te moeten wachten ;)

M0vieFreak

Avatar

Wel jammer als dit waar is.

Pete_027

Avatar

Wat heeft hij nou gebroken:? Volgens mij niet zijn been als ik de foto`s zo zie..

jaime91

Avatar

Shifty777 "Lijkt me toch wat overdreven. Ze hebben nog anderhalf jaar om die film af te krijgen. Als je een acteur 8 weken niet tot je beschikking hebt kan je de planning omgooien en andere dingen draaien. Ook denk ik dat Disney dit uit de weg zal willen gaan, omdat dit hun hele planning omgooit wat betreft Star Wars. Natuurlijk sta ik er zelf ook niet op te wachten, om nog een halfjaar langer te moeten wachten ;)"

Dat is dus het ding. Het schijnt dat Ford niet 8 weken maar een half jaar moet revalideren. Ik weet niet hoe betrouwbaar dat is, maar als dat het geval is dan begrijp ik dit nieuws wel.

Bron

8 weken kun je omheen plannen. Ik neem aan gezien Ford's leeftijd dat hij geen grootste actie/vechtscenes meer hoeft te doen maar dat veel van zijn scenes in de Millenium Falcon of op een andere manier zittend kunnen worden gedaan, en daarnaast kan je andere scenes naar voren halen natuurlijk.

Maar goed, hopelijk wordt ie niet uitgesteld ik tel de dagen tot Kerst 2015 ook al....

FilmMaster

Avatar

Ze willen met dit gerucht gewoon de fans laten schrikken.

nieuwslaatste nieuws