'Pacific Rim 2' verschijnt in 2017

Guillermo del Toro maakt er verder een animatieserie over.

Na maanden van kleine updates, is er nu eindelijk een releasedatum. Guillermo del Toro zal voor een release op 7 april 2017 Pacific Rim 2 maken. Daarnaast vertelde Del Toro dat hij een animatieserie zal maken, die voor de vervolgfilm te zien moet zijn. Legendary Pictures meldde het volgende:

”Guillermo del Toro keert terug om Legendary Pictures’ Pacific Rim 2 te regisseren, het volgende verhaal van het epische actie-avontuur dat hij maakte met de hitfilm uit 2013. Zak Penn zal het scenario samen met Del Toro schrijven. Legendarys Thomas Tull en Jon Jashni produceren wederom, samen met Del Toro, Mary Parent en Callum Greene. Jillian Share is uitvoerend producent. Universal Pictures brengt de film wereldwijd in 3D en IMAX 3D uit.”

Verder vertelde Del Toro nog iets over de personages, in een gesprek met Buzzfeed. ”Alle personages van wie ik houd keren terug. Raleigh, Mako, Newt, Gottlieb en wie weet, misschien zelfs Hannibal Chau. Maar we brengen hen naar een nieuw territorium, dat prachtige locaties en gevechten verzorgt. De eerste film diende als de opzet en nu kunnen we gaan knallen.”

Welke castleden allemaal precies terugkeren is niet zeker, al kunnen we er vanuit gaan dat, gezien de woorden van Del Toro, in elk geval Charlie Hunnam (Raleigh), Rinko Kikuchi (Mako), Charlie Day (Newt) en Burn Gorman (Gottlieb) terugkeren. Hieronder een video waarin Del Toro zijn plannen nog eens uitlegt.



NieuwsFilm

meest populair