Dinobots concept art 'Transformers: Age of Extinction'

Bekijk de eerste ontwerpen van de nieuwe Transformers!

Als er één ding nieuw is aan Michael Bays Transformers: Age of Extinction, dan is dat wel de toevoeging van de Dinobots. De personages behoren tot de favorieten van fans en werden de focus van de marketingcampagne rond de film. Belangrijk bij het maken van waardige ontwerpen van dit soort personages voor de film, is natuurlijk de concept art. Hieronder kun je een tiental ontwerpen zien van de belangrijkste Dinobots die we zien: Grimlock, Spinosaurus, Pteranodon, Triceratops en Velociraptor.

De concept art is afkomstig van Wesley Burt, die nog veel meer artwork op zijn Facebook-pagina zette. Surf daarheen voor meer info en natuurlijk een heleboel commentaar. De begeleidende tekst die hij bij het album zette is als volgt:

”Vond het geweldig om aan deze film te werken met Production Designer Jeffrey Beecroft & Art Director Ben Procter, en alle andere geweldige kunstenaars van dit project - Josh Nizzi, Steve Jung, Steve Messing, Ed Natividad, Warren Manser, Vitaly Bulgarov, Fausto De Martini, Patrick Faulwetter, Steve Burg, Paul Ozzimo, John Park, & alle anderen, zoveel mensen om op te noemen. En natuurlijk bedankt aan de kunstenaars van ILM en Bay Films, die al deze vroege ideeën tot leven gebracht hebben. Het was geweldig om dit in IMAX 3D te zien!”

Komende donderdag vinden in Nederland de eerste voorpremières van de film plaats. De ‘echte’ releasedatum staat op 10 juli.





















NieuwsFilm

meest populair