Producent over verhaal 'G.I. Joe 3'

Lorenzo di Bonaventura vindt dat de film het beste verhaal tot nu toe krijgt.

In een interview met Screenrant ging producent Lorenzo di Bonaventura kort in op het verhaal van G.I. Joe 3. Hij blijkt helemaal weg te zijn van het verhaal van de film en verder ging hij wederom kort in op een mogelijke crossover met de Transformers-franchise van Michael Bay. Allereerst echter over het verhaal:

”Ik moet zeggen dat ik echt enthousiast ben over wat we bedacht hebben voor G.I. Joe 3,” begon de producent. ”Ik denk dat het een van de beste ideeën is voor een vervolg, die ik ooit gezien heb. En ik denk dat het publiek erg, erg blij met ons zal zijn.”

Eerder vertelde Di Bonaventura nog dat het de bedoeling is om [url=]Dwayne Johnson[/url]s Roadblock een extra grote rol te geven in de film. Verder zijn er geruchten dat er meerdere personages terugkeren van voorgaande films. Dat zouden ook personages zijn die al omgekomen zijn in een van de twee eerder verschenen films.

Verder maakte Di Bonaventura duidelijk dat er voorlopig geen crossover komt met Transformers. ”Ik weet zeker dat de studio’s het een geweldig idee zullen vinden. Maar ik denk dat beide verhalen nog genoeg momentum hebben. Als eentje wat minder momentum heeft, dan kan erover gesproken worden. Maar dat is niet op de korte termijn. Niemand heeft het er al over gehad”



NieuwsFilm

meest populair