Mark Ruffalo uitgebreid over Hulk in 'Avengers: Age of Ultron'

En wat wordt de toekomst van zijn personage?

In een interview met Indiewire ging Mark Ruffalo wederom in op zijn personage uit het Marvel universum, de Bruce Banner / Hulk. Hem werd gevraagd wat er met het personage te gebeuren staat in Avengers: Age of Ultron, van Joss Whedon, en waar hij het personage graag wil zien belanden. Allereerst vertelde hij over de standalone film.

”Als we een verhaal konden vinden dat interessant genoeg is om twee uur lang de interesse van mensen vast te houden, wat essentieel is, kunnen we een film maken,” vertelde Ruffalo nogmaals over de standalone film. ”Maar dat is moeilijk. Ik denk dat het zelfs moeilijker is dan met andere films omdat je hier een personage hebt dat niet wil doen wat andere mensen juist van ‘m willen. Dat kan frustrerend zijn als publiek.”

En dan over hoe dat mogelijk wordt door het werk van Joss Whedon aan Age of Ultron. ”Ik denk dat Joss het goed genoeg op zet, zodat we nieuwe gronden verkennen op het gebied van die relatie. Met de nieuwe technologie is het mogelijk om veel te doen in Hulk-land, dat we nog niet gedaan hebben. Dus je kunt een balans tussen de twee zoeken. En ik vind de relatie tussen Banner en Hulk en Hulk en Banner even interessant. In de comics wordt ernaar gekeken, maar niet in de films. Het draait altijd om de relatie van Banner tot Hulk. Maar er zit iets heel interessants in de relatie van Hulk met Banner. Het enige waar de Hulk bang van wordt, is Bruce Banner. Het is dus niet iets groters of engers, maar gewoon een kwetsbare man. En dat maakt hem bang en woedend. Het is zo’n interessante relatie om naar te kijken.”

Age of Ultron gaat eind april 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair