Lindsay Lohan klaagt Grand Theft Auto V aan

Één van de karakters zou te veel op haar lijken.

Sommige mensen gaan uit eten, een film bezoeken of ezeltje prik spelen op hun verjaardag, maar dit geldt niet voor Lindsay Lohan (Mean Girls, Bobby, Machete). Zij besloot afgelopen woensdag op haar 28e verjaardag de makers van het computerspel Grand Theft Auto V aan te klagen. Ze spant de zaak aan omdat één van de karakters uit het spel te veel overeenkomsten met haar heeft.

Het betreft de blondine in de rode bikini op de omslag van GTA V - Lacey Jonas. Niet alleen zou het karakter op haar lijken, maar ook als Lohan gedragen. In één van de missies moet Jonas gered worden van de paparazzi. Tijdens deze heldhaftige taak vraagt het geanimeerde personage of haar haren goed zit, of ze er leuk uitziet en niet te dik is. Lohan acht de creatie een overduidelijke replica van haarzelf en is niet tevreden met het portret.

Het zit de makers van GTA V niet helemaal mee, ondanks de spectaculaire opbrengst van 800 miljoen dollar op de openingsdag. Twee maanden geleden probeerde een ster van de tv-serie Mob Wives hetzelfde trucje met een ander karakter. Zij werd echter te dik bevonden, waardoor de aanklacht van 40 miljoen dollar verviel.



NieuwsFilm

meest populair