Agent Coulson keert terug in 'Avengers 3'

Verder heeft Total Film nog veel info over Avengers: Age of Ultron.

Het nieuwe nummer van Total Film staat boordevol informatie over de superheldenfilm Avengers: Age of Ultron, die geregisseerd wordt door Joss Whedon. In dat nummer werd wat meer duidelijk over de toon en sfeer van de film, een grote rol voor een bepaald personage en over het wel en wee van Agent Phil Coulson (Clark Gregg) in het Marvel Cinematic Universe.

Allereerst sprak Whedon over de toon van de film. ”Qua model, richt ik me op The Godfather: Part II. Er was een boel tussendoor gebeurd en het is een heel andere film dan de eerste, maar toch heb je geen informatie nodig. Je begrijpt de ‘taal’ van de film en bent er nu klaar voor om naar een nieuwe plek te gaan. Er zit een sci-fi element in dat sterker aanwezig is, dan in de vorige film. En het is allemaal wat duisterder. Het team samen brengen was zo opwindend, maar het team samenhouden is een compleet ander probleem,” vertelde Whedon.

Een personage dat daar een rol in lijkt te gaan spelen is War Machine, gespeeld door Don Cheadle. Hij krijgt volgens het tijdschrift een grote rol. ”Cobie Smulders mag haar rol van Maria Hill opnieuw spelen. En James Rhodes (Don Cheadle) beleeft zijn Avengers-debuut. Hij heeft een belangrijke rol in een gevecht met Ultron.”

Iemand van wie we weten dat hij niet in de film voorkomt is verder Phil Coulson. Dat komt omdat er zoveel verschillende dingen gebeuren in de film, dat dit er een teveel zou zijn. Maar in de volgende Avengers-film kunnen we hem terug verwachten, schrijft Total Film.

Avengers: Age of Ultron gaat op 23 april in première.



NieuwsFilm

meest populair