Twee nieuwe castleden 'Star Wars: Episode VII'

En de productie ligt gewoon op schema.

Toen Disney en LucasFilm Star Wars: Episode VII aankondigden, organiseerden ze een mooie wedstrijd. Iedereen mocht zich aanmelden voor een rol in de film. Uiteindelijk waren er 67.000 mensen die dit deden en nu is bekend gemaakt welke acteurs gekozen zijn. Verder is er nog een kleine update over hoe het met Harrison Ford gaat.

De Amerikaanse actrice Crystal Clarke is samen met de Britse acteur Pip Anderson gekozen om in de film een rol te spelen. Clarke is in 2015 te zien in haar eerste feature film (The Moon and the Sun) en de acteur Pip Anderson heeft nog nauwelijks acteerervaring, hoewel hij al eens te zien was in een Spider-Man-reclame van Sony.

”Het Star Wars universum heeft altijd gedraaid om het ontdekken en koesteren van jong talent,” vertelde Kathleen Kennedy. ”En in de casting van Episode VII wilden we trouw blijven aan deze traditie. We zijn blij dat zovelen naar de open casting dagen zijn gereisd en dat we Crystal en Pip een deel van de film kunnen maken.”

Verder stond er in de aankondiging dat er in augustus een twee weken durende pauze is in de opnames. Dan kan het productieschema aangepast worden, aan Harrison Fords verwonding. Het gaat goed met hem en hij zou binnenkort al op de set terug kunnen keren. Verder liggen de opnames nog altijd op schema en komt de film volgens de aankondiging gewoon op 18 december 2015 uit.



NieuwsFilm

meest populair