Marvel Studios zet nieuwe schrijvers op 'Ant-Man'

Ook zou er nog geen cameraman aangetrokken zijn.

Na de regisseurswissel - van Edgar Wright naar Peyton Reed - van enkele weken geleden kunnen we een nieuw hoofdstuk toevoegen aan de vele strubbelingen die Marvel Studios' Ant-Man tegen het lijf loopt. Nu heeft Marvel twee nieuwe schrijvers op de waarschijnlijk eerste 'Phase 3'-film gezet.

Ondanks dat de opnames aankomende maand moeten starten, laat Marvel heeft script bekijken door Gabriel Ferrari en Andrew Barrer, eigenlijk alleen bekend van hun werk aan de tv-serie Sabrina The Teenage Witch (1996-2003). Volgens de bron van Latino Review zouden de schrijvers met name op de set aanwezig moeten zijn om te kijken of het script tussentijds aangescherpt moet worden.

Overigens schijnt Marvel ook wat problemen te hebben met de eerste cameraman. Naar het schijnt heeft ook Bill Pope, die regelmatig heeft samengewerkt met de vertrokken regisseur Wright, het project de rug toegekeerd. Zijn beoogde opvolger Michael Bonvillain (Zombieland) lijkt ook te passen, aangezien hij niet meer wordt genoemd op IMDb, aldus Comic Book Movie.

Vooralsnog lijkt Marvel Studios vertrouwen te hebben in het behalen van de releasedatum van 6 augustus 2015.



NieuwsFilm

meest populair