Guillermo del Toro over verhaal 'Hellboy 3'

Hij gelooft niet dat de film er ooit zal komen.

Ondanks dat hoofdrolspeler Ron Perlman onlangs nog liet weten de hoop op een derde Hellboy-film nooit op te zullen geven, lijkt het er niet op dat de film ooit zal komen. Guillermo del Toro gelooft er echt niet meer in, blijkt in een interview op Reddit.

”De kans dat het gebeurt is nogal klein, want zoveel dingen moeten samenkomen. Larry Gordon, Universal, de rechten, Ron Perlman’s beschikbaarheid en ook de mijne, en dan nog de zegen van bedenker Mike Mingola,” vertelde Del Toro. ”We hebben delen daarvan, maar niet alles. Zoveel zaken moeten samenkomen en je hebt dan ook nog eens 150 miljoen dollar nodig.”

Wel heeft de drukke regisseur al lang nagedacht over het verhaal. ”Het idee was om Hellboy eindelijk zijn lotsbestemming te laten accepteren. Dus om het beest van de Apocalyps te worden en hem en Liz dat deel van zijn persoon tegemoet te laten treden. En hij moet het doen, om de tegenstander waar hij het in de film tegen op neemt, te kunnen verslaan. Hij moet de Apocalyps worden om de mensheid te kunnen beschermen. Maar tegelijkertijd wordt hij dus een erg duister wezen. Het is een interessante manier om de reeks te laten eindigen, maar ik geloof niet dat het ooit zal lukken.”



NieuwsFilm

meest populair