'The Fantastic Four' is niet gerelateerd aan de comics

Er worden compleet nieuwe versies van de personages geschapen.

In een interview met Esquire Latinoamérica ging actrice Kate Mara in op de aankomende reboot van Fantastic Four. Ze speelt in de film van regisseur Josh Trank de rol van Sue Storm. Mara ging in het interview in op het verband van de comics en de film. Het blijkt dat die er niet zal zijn.

”Ik ben nooit een fan geweest van comics, ik heb er eigenlijk nooit een gelezen,” begon Mara. ”Dat zou ik doen voor deze film, maar de regisseur zei dat het niet nodig was. Hoewel, hij vertelde ons dat we het niet moesten doen, omdat het plot niet gebaseerd is op iets dat al gepubliceerd is. Dus ik besloot om zijn instructies te volgen. Het feit wil echter dat ik fan ben van comic book films en dus is het erg spannend om hier deel van te mogen zijn.”

Tot slot vertelde Mara nog kort over haar rol. ”Ik voel niet meer verantwoordelijkheid dan ik voelde bij het spelen van andere rollen. Ik begrijp dat er veel fans van Fantastic Four zijn en neem aan dat ze veel van me verwachten. Maar ik laat me daar liever niet door onder druk zetten. We proberen een nieuwe manier te bedenken om deze superhelden te zien, dus ik probeer haar zo realistisch mogelijk te maken.”

The Fantastic Four gaat op 18 juni 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair