Eerste officiële blik op Ultron uit 'Avengers: Age of Ultron'!

En hij is niet in zijn eentje..!

Nadat de aanwezige van een bijeenkomst gisteren al op de eerste beelden uit Avengers: Age of Ultron werden getrakteerd, onthult de cover van de nieuwe editie van Entertainment Weekly ons het personage Ultron, gespeeld door James Spader. Uiteraard de villain uit de tweede Avengers-film.

Op de cover zien we zelfs meer Ultron-versies en het artikel in Entertainment Weekly bevestigt dat ze zijn gebouwd door Tony Stark (Robert Downey Jr.). De laatste zien we ook op de afbeelding, samen met Captain America (Chris Evans). In het artikel zegt schrijver/regisseur Joss Whedon dat Ultron niet zomaar zegt dat hij de wereld overneemt: "Ultron ziet het grotere geheel en om alles beter te maken moeten er - geweldige - veranderingen komen. Hij heeft een missie, hij wil ons redden."

Volgens Wikipedia "gelooft Ultron in de superioriteit van mechanische wezens over mensen en organische levensvormen. Al meerdere malen heeft hij geprobeerd deze “lagere levensvormen” uit te roeien of ze om te bouwen tot mechanische vormen."

Whedons Avengers: Age of Ultron is vanaf 30 april 2015 in de Nederlandse (3D) bioscoop te aanschouwen.



NieuwsFilm

meest populair