Alle schildpadden verzameld op poster 'TMNT'

En er is een reactie op eerste beelden én een TV-spot.

Er is een boel nieuw promotiemateriaal van Teenage Mutant Ninja Turtles vrijgegeven. We hebben de eerste poster waarop alle schildpadden samen te zien zijn, een tv-spot en er is nog een reactie op eerste beelden van Collider. Hieronder zie je eerst de poster, daarna vatten we in het kort de reactie van Collider samen en daarna kun je nog de TV-spot bekijken.

Collider kreeg een aantal scènes van de film te zien. Het betreft de vechtscènes in de metro en de besneeuwde berg (die in de trailer te zien was) en wat andere losse beelden. Collider meldt allereerst dat de Ninja Turtles echt individuen zijn in de film. Niet alleen het gekleurde masker en het wapen onderscheidt de helden van elkaar, maar ook andere persoonlijke kenmerken.

Volgens de website gebeurt er nogal wat in de actiescènes, maar is het allemaal goed te volgen. Het ziet er goed uit en elk van de schildpadden heeft wel iets te doen. Er is ook voldoende humor in de film, die afgewisseld wordt met prachtige actie, stelt de site. Meer kun je hier lezen.


In de film staat het er niet goed voor met New York City. De slechte Shredder (William Fichtner) en zijn Foot Clan hebben een ijzeren grip op alles, van de politiemacht tot de belangrijkste lokale politici. De toekomst ziet er dan ook niet goed uit, totdat vier onwaarschijnlijke helden opstaan en hun lotsbestemming al de Teenage Mutant Ninja Turtles ontdekken: Raphael (Alan Ritchson), Donatello (Jeremy Howard), Leonardo (Pete Ploszek) en Michelangelo (Noel Fisher). Samen met verslaggeefster April O’Neil (Megan Fox) en haar cameraman Vernon Fenwick Will Arnett moeten zij de stad zien te redden.

Teenage Mutant Ninja Turtles gaat op 21 augustus in première.

NieuwsFilm

meest populair