Eerste synopsis van David Yates' 'Tarzan'

De film volgt Tarzan jaren nadat hij de jungle verlaten heeft.

De productie van David Yates’ Tarzan is officieel van start. Warner Bros. heeft speciaal voor die gelegenheid de eerste synopsis van de film vrijgegeven. En wat blijkt? Alexander Skarsgård speelt een oudere versie van het personage, die al jaren niet meer in de jungle van Afrika woont.

Het is al jaren geleden dat een man die ooit bekend stond als Tarzan (Skarsgård) de jungles van Afrika achterliet, om samen met zijn geliefde echtgenote Jane (Margot Robbie) een leven als John Clayton III, Lord Greystoke, te beginnen. Nu wordt hij uitgenodigd om terug te keren naar Congo en daar te dienen als ambassadeur van het parlement. Wat hij echter niet weet, is dat hij een pion is in een dodelijke samenkomst van hebzucht en wraak, in een plan van de Belgische kapitein Leon Rom (Christoph Waltz). Maar zij die achter dat moorddadige plan zitten, hebben geen idee wat ze met hun acties zullen ontketenen.

Naast Skarsgård, Waltz en Robbie spelen ook Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou, Alex Ferns, Lasco Atkins, Laurence Spellman, Casper Crump, Osy Ikhile, Clive Aitkins en Adam Ganne rollen in de film. [i]Tarzan[i] gaat op 7 juli 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair