Video

Slechteriken krijgen posters 'Guardians of the Galaxy'

En de eerste clip is binnen!

door Jim Pedd op 18.07.2014 om 10:23 in Video
Er zijn drie nieuwe posters en een clip vrijgegeven van Marvels Guardians of the Galaxy. Ditmaal staan niet de helden van de film centraal, maar zijn het juist de slechteriken die de aandacht krijgen. Hieronder zie je posters van Ronan the Accuser (Lee Pace), Korath (Djimon Hounsou) en Nebula (Karen Gillan). En dan is er nog een clip.


In Guardians of the Galaxy wordt Peter Quill (Chris Pratt) plotseling het middelpunt van een premiejacht. Hij heeft een mysterieuze bol van Ronan (Lee Pace) gestolen, en die is een krachtige vijand met de ambitie om het hele universum te overheersen. Om van Ronan te ontsnappen verenigt Quill zijn krachten met Rocket (Bradley Cooper), Groot (Vin Diesel), Gamora (Zoe Saldana) en Drax the Destroyer (Dave Bautista). Maar als Peter achter de echte kracht van de bol komt, en het risico voor het universum dat dit met zich meebrengt, moeten hij en zijn team hun best doen om het universum te beschermen tegen de groep met kwade bedoelingen.

Guardians of the Galaxy draait vanaf 14 augustus in de bioscopen.


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Prachtige posters, vooral die van Nebula. Ik ben vooralsnog zeer onder indruk van de grime & make-up en de CGI als ik naar de trailers kijk. Het ziet er allemaal zeer indrukwekkend uit. Top!

FilmMaster

Avatar

De clip toont waar ik al bang voor was, deze film wordt zeer waarschijnlijk enorm cheesy en dus labiel.

Paulusie

Avatar

Yep, ik krijg er steeds meer zin in om deze film te gaan zien. Ziet er gewoon naar mijn mening goed uit. In het begin had ik mijn vragen bij hoe ze dat universum en die karakters een beetje geloofwaardig kunnen neer gaan zetten, maar dat is ze zo te zien prima gelukt. Leuke en snelle actie. Laat maar komen!!!

B@chelor

Avatar

I like it. Ik denk dat de cheesiness erbij hoort en past.

jefta22

Avatar

En toch doet Korath me denken aan die gast uit Iron Sky :P

Secret1994goesFilm

Avatar

Ik kan al vast niet zeggen dat ik die 59 seconden slecht vind...

Ed Crane

Avatar

Het lijkt Marvel daadwerkelijk gelukt! Na zo'n tien films eindelijk een badguy die er redelijk cool uit ziet! En dan is het nog een chick ook, die Nebula :+

NieuwsFilm

meest populair