Joss Whedon over Quicksilver en Scarlet Witch in 'Avengers: Age of Ultron'

En er wordt gesproken over The Vision.

Wederom heeft Entertainment Weekly een stuk gepubliceerd over Avengers: Age of Ultron. Ditmaal werd er door Joss Whedon, Aaron Johnson (Quicksilver), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) en Robert Downey Jr. (Iron Man) gesproken over de personages van de film.

Allereerst vertelde Whedon blij te zijn personages te hebben met nieuwe krachten. ”In de eerste Avengers had iedereen min of meer de kracht iemand anders te slaan. En nu hebben we een vrouw die in je hoofd kan zitten en objecten bewegen en een jongen die sneller kan bewegen dan wat dan ook en een robot die zichzelf repliceert.”

Daarna ging Johnson in op de tweeling. ”Op een bepaalde manier zijn het zigeuners. Het zijn roman. Ze lijken op reizigers. Ze zijn erg ying en yang op die tweeling-manier. Hij is erg fysiek in zijn kracht, terwijl zij juist psychologischer is.” En Whedon: ”De tweeling heeft geen familie of andere wereldlijke verbindingen. En ze haten in het geheim de Avengers.”

Vervolgens sprak ook Olsen nog even over haar personage. “Ze is zo bijzonder omdat ze zo’n grote hoeveelheid kennis heeft, die ze niet kan controleren. Niemand heeft haar geleerd haar krachten op een goede manier te gebruiken. Dus dat maakt het moeilijk voor haar. Ze is niet mentaal gestoord, maar wel teveel gestimuleerd.”

Ook Vision wordt tot Team Ultron gerekend. Deze robot wordt ingesproken door Paul Bettany, de oorspronkelijke stem van J.A.R.V.I.S., die op zijn beurt weer als hulpje van Tony Stark (Downey Jr.) geldt. ”Maar ik ga je daar niet veel over vertellen. Als dingen zonder reden gebeuren in Kevin Feige’s Marvel universum, dan is dat per ongeluk.”

Dus waar we vanuit mogen gaan, is dat het niet zonder reden is dat Bettany de rol van Vision speelt. ”Tegelijk zijn er vijf verschillende manieren waarop Vision tot leven kan komen,” ging Downey Jr. verder. ”Ik denk dat deze absoluut de meest interessante versie is.”



NieuwsFilm

meest populair