Guillermo del Toro: 'Pacific Rim 2' in thuiswereld Kaiju

En de film kon gemaakt worden dankzij Universal.

Nu we weten dat Pacific Rim 2 in 2017 uit zal komen, is het wachten op details over de film. Daar kwamen er nu een paar van naar buiten via regisseur Guillermo del Toro. Hij vertelde dat de film zal gebeuren omdat Legendary Pictures naar Universal is verhuisd en niet meer bij Warner bleef.

”Toen we met de eerste klaar waren, zeiden we, ‘We zouden hier of daarheen kunnen gaan.’ En op een bepaald punt hadden Thomas [Tull] en ik een meeting en zeiden we, ‘Weet je wat, het kostte zoveel moeite deze wereld te bedenken, dat we graag door willen gaan’,” vertelde Del Toro. ”Toen Legendary verhuisde, hebben ze de franchise meegenomen. Dus door deze toevallige reeks van gebeurtenissen kon de film gemaakt worden.”

Vervolgens werd hem gevraagd of we meer zullen zien van de dimensie waar de Kaiju vandaan komen in het vervolg. Daar wilde hij eerst niet op antwoorden, om vervolgens te zeggen: ”Je stelt de goede vraag, maar je manier van denken is niet perse goed. Als je denkt dat wij hun wereld zullen aanvallen, heb je het mis, maar we gaan wel meer van die wereld zien.”

De film gaat in april 2017 in première.



NieuwsFilm

meest populair