SDCC: Eerste poster 'Mad Max: Fury Road'

Het is een prachtige dag in de Outback.

Hieronder zie je de eerste poster van Mad Max: Fury Road. Deze werd tijdens de San Diego Comic-Con vrijgegeven en het is de verwachting dat tijdens het panel van de film ook de eerste trailer vertoond wordt. Die moet vrij snel daarna vrijgegeven worden voor het grote publiek.

Mad Max: Fury Road is de vierde film in de franchise van George Miller en speelt zich af in een kille woestijn waar de mens gebroken is en iedereen vecht om te overleven. In deze wereld van bloed en vuur zijn twee rebellen op de vlucht, die het in zich hebben de orde te herstellen. Er is Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, die zielsrust zoekt na het verliezen van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. En… Furiosa (Charize Theron) een vrouw van actie die gelooft dat ze alleen kan overleven als ze succesvol de woestijn kan oversteken, en terug kan keren naar haar thuisland.



Naast Hardy en Theron spelen ook Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Zoë Kravitz, Riley Keough en Rosie Huntington-Whiteley rollen in de film. Mad Max: Fury Road draait vanaf 14 mei 2015 in de bioscoop.

Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.



NieuwsFilm

meest populair