SDCC: Concept poster Marvels 'Ant-Man'

We zien onze held op een mier.

Hieronder kun je de eerste poster van Peyton Reeds Marvel-film Ant-Man bekijken. Ondanks flinke opstartproblemen met Edgar Wright, lijkt het nu wel zeker dat de film er gewoon zal komen zoals Marvel gepland heeft.

Op de onderstaande poster krijgen we een indruk van wat we mogen verwachten in de film te zien: Een man die op mieren rijdt. Op de poster staat de oorspronkelijke Ant-Man, Dr. Hank Pym (Michael Douglas) en zijn opvolger Scott Lang (Paul Rudd). De opnames van de film gaan zoals gepland volgende maand van start.



Gewapend met de buitengewone mogelijkheid om kleiner te worden, maar tegelijk ook sterker, moet oplichter Scott Lang (Rudd) zijn innerlijke held omarmen en zijn mentor, Dr. Hank Pym (Douglas) helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak voor een nieuwe generatie dreigingen te beschermen. Tegenover ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren, die de wereld zal redden. Naast Douglas en Rudd spelen ook Evangeline Lilly, Patrick Wilson, Corey Stoll, Michael Peña en Matt Gerald rollen in de film. Ant-Man gaat op 6 augustus 2015 in première.

Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.



NieuwsFilm

meest populair