SDCC: Acht personageposters 'Avengers: Age of Ultron'

Onze helden bevinden zich in nogal penibele situaties.

Na dagen van nieuwe posters, is het plaatje van Joss Whedons Avengers: Age of Ultron nu compleet. De enige personages die nog ontbraken, waren van Thor (Chris Hemsworth) en Hulk (Mark Ruffalo) en zij hebben nu ook een eigen poster gekregen. Die kun je hieronder vinden, gevolgd door de eerder vrijgegeven posters en geconcludeerd met het samengevoegde geheel.





Hieronder de posters die eerder vrijgegeven zijn. Die tonen ons Iron Man (Robert Downey Jr.), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Captain America (Chris Evans) en Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner), Quicksilver (Aaron Johnson) en Vision (Paul Bettany). Iedereen neemt het op tegen Ultron en zijn klonen.













En tot slot hieronder de samengevoegde poster. Opklikken voor een vergroting.

[/url]

In Avengers: Age of Ultron lijkt het de Avengers voor de wind te gaan. Tony Stark heeft een leger van robots gemaakt om de Aarde te beschermen tegen allerhande soorten van kwaad. Dat leger wordt geleid door één hyperintelligente robot: Ultron ([url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=15474]James Spader
). Al snel blijkt dat die zijn missie om wereldvrede te brengen iets te serieus neemt, want hij wil de grootste bedreiging van de vrede uitroeien: de mens. Aan de Avengers de taak om wederom hun krachten te bundelen en het in een epische strijd, waarin het voortbestaan van de mensheid op het spel staat, op te nemen tegen Ultron en zijn leger.

Avengers: Age of Ultron gaat op 23 april 2015 in première.

Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.



NieuwsFilm

meest populair