SDCC: Benedict Cumberbatch over 'Doctor Strange' geruchten

Hij weet van niets, maar wil ook iets ontkennen.

Onlangs meldden we dat Benedict Cumberbatch en Tom Hardy frontrunners zouden zijn voor Scott Derricksons Marvel-film Doctor Strange. MTV kreeg de kans om even met Cumberbatch te praten over de geruchten en die werden min of meer door hem ontkend.

”Voor zover ik weet zou, zelfs als dat het geval was, het niet kunnen, omdat ik meewerk aan een toneelstuk, ‘Hamlet’ genaamd in Londen,” vertelde de acteur. ”Dus ik denk niet dat ik zou kunnen, zelfs als dat een optie was geweest. Het klinkt als een fantastisch project. Het zou zonde zijn er niet aan mee te kunnen doen, maar wie weet?”

Daarmee lijkt Cumberbatch te zeggen dat hij de rol niet af wil wijzen. Daarom vroeg MTV hem of hij onderhandeld had met Marvel maar daar zie hij op: ”Ik kan daar niet op reageren.” Wie weet zou het dus zomaar kunnen dat Cumberbatch de arrogante neurochirurg mag spelen.

Die verliest in de comics door een ongeluk het vermogen te opereren en besluit naar het Himalaya gebergte te trekken. Daar leert hij de geheimen van magie, waarop hij de Sorcerer Supreme wordt, de man die de Aarde moet beschermen tegen kwade magische krachten.

Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.



NieuwsFilm

meest populair