SDCC: Filmmakers willen Bebop en Rocksteady in vervolg 'Ninja Turtles'

En ook Casey Jones zou zijn opwachting moeten maken in het vervolg.

Over een dikke twee weken gaat in Nederland Jonathan Liebesmans Teenage Mutant Ninja Turtles in première. Tijdens het Comic-Con panel van Paramount spraken regisseur Liebesman en producent Andrew Form alvast over een eventueel vervolg. Mocht de film succesvol zijn, dan kunnen we een boel personages verwachten die nu ontbreken.

Specifiek noemde Liebesman als personage dat hij graag in de vervolgfilm wil zien Casey Jones. Dat personage is de geliefde van April O’Neil (Megan Fox) en neemt het samen met de Ninja Turtles op tegen de gemene Foot Clan. Verder vertelde producent Form dat hij graag de mutanten Bebop (een mensachtig wrattenzwijn) en Rocksteady (een mensachtige neushoorn) in de film wil zien.

”We maken de film net af en willen eigenlijk alles in de film stoppen,” vertelde Form tijdens het panel. ”We hebben allemaal wel personages die we graag in de film willen zien.”

Waarop Liebesman insprong: ”Casey Jones”. En aangevuld werd door Form: ”Casey Jones, Bebop en Rocksteady. We hebben tijdens de volledige ontwikkeling van deze film gesproken over deze personages. Maar we lanceren de film over twee weken en hopelijk voelt iedereen zich goed over de manier waarop we het aangepakt hebben.”

Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.



NieuwsFilm

meest populair