SDCC: Is Joaquin Phoenix 'Doctor Strange'?

Morgen mogelijk meer...

Deze maand hoorden we dat Marvel twee acteurs op het oog zou hebben voor Scott Derricksons Doctor Strange. De geruchten betroffen Benedict Cumberbatch en Tom Hardy, maar die eerste niets van dergelijke verhalen te weten. Wellicht is daarom nu een nieuwe naam boven komen drijven.

Volgens The Wrap zou niemand minder dan Oscar-genomineerd acteur Joaquin Phoenix frontrunner zijn voor de titelrol in de Marvel-film. Daarnaast is er het verhaal dat Phoenix naar een comic-boek winkel zou zijn gegaan om stripboeken over het personage te kopen. Het zou zomaar eens kunnen dat Marvel nog een ster toevoegt aan zijn lange lijst van grote namen die op de een of andere manier te zien zijn in het Cinematic Universe.

Phoenix zou, als de geruchten kloppen, een arrogante neurochirurg spelen. Die verliest door een ongeluk het vermogen zijn handen te gebruiken bij operaties en besluit, op zoek naar een nieuw levensdoel, naar het Himalaya gebergte te trekken. Daar leert hij de geheimen van magie, waarop hij de Sorcerer Supreme wordt, de man die de Aarde moet beschermen tegen kwade magische krachten.

Morgen hebben we mogelijk meer nieuws hierover, tijdens het panel van Marvel.

Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.



NieuwsFilm

meest populair