SDCC: Marvels 'Ant-Man' verliest drie castleden

Paul Wilson, Matt Gerald en Kevin Weisman stappen uit de productie.

Patrick Wilson, Matt Gerald en Kevin Weisman zullen volgens Deadline niet te zien zijn in Marvels Ant-Man. Eerder al vertrok beoogd regisseur Edgar Wright uit het project en nu zijn er dus drie castleden vertrokken. Het is niet vreemd als dan gedacht wordt dat zij ook wegens een creatief conflict met de studio vertrokken zijn.

Niets blijkt minder waar, want volgens insiders zijn de personages van Gerald en Weisman uit de nieuwe versie van het scenario geschreven. En Wilson is uit het project gestapt omdat hij verplichtingen aan een ander project heeft. De opnames van de Marvel-film gaan later van start dan gepland en daar komen die problemen uit voort.

Welke rol Patrick Wilson zou spelen is niet bekend, maar Marvel zal snel naar een vervanger op zoek moeten. De studio zal verder blij zijn de overige hoofdrolspelers nog altijd te hebben. De hoofdrollen worden gespeeld door Michael Douglas (Dr. Hank Pym) en Paul Rudd (Scott Lang).

In de film moet oplichter Scott Lang (Rudd) zijn innerlijke held omarmen en zijn mentor, Dr. Hank Pym (Douglas) helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak voor een nieuwe generatie dreigingen te beschermen. Tegenover ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren, die de wereld zal redden.

Ant-Man gaat op 6 augustus 2015 in première.

Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.

NieuwsFilm

meest populair