SDCC: 'The Maze Runner' krijgt vervolg

En er is al concept art van vrijgegeven.

De eerste reacties op The Maze Runner zijn positief en dus is het niet heel vreemd dat studio 20th Century Fox tijdens de Comic-Con heeft laten weten dat er een vervolg zal komen. Regisseur Wes Ball vertelde dat het boek dat als vervolg diende op The Maze Runner, The Scorch Trails, ook verfilmd zal worden. Verder is er al wat concept art gespot van deze eventuele vervolgfilm.

Of deze daadwerkelijk gemaakt wordt hangt af van de box office prestaties van zijn voorganger. Die gaat in de Verenigde Staten op 19 september in première en in Nederland op 25 september. Als alles goed loopt, is het volgens Ball de bedoeling in de herfst van dit jaar al met de opnames van start te gaan.

In de eerste film wordt de jonge Thomas (Dylan O’Brien) wakker in een mysterieuze lift. Die brengt hem en een grote groep andere jongens naar een gigantische doolhof. Ze weten niet wat er aan de hand is en wie ze zijn en hebben vreemde dromen over een mysterieuze organisatie die bekend staat als WICKD. De groep komt er al snel achter zich in een levensgevaarlijke situatie te bevinden en moet op zoek naar een mogelijkheid om te ontsnappen. Die dient zich aan met de aankomt van een jonge vrouw (Kaya Scodelario).

The Scorch Trials zet het verhaal voort, dat tot een einde komt in het derde boek: The Death Cure.



Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.



NieuwsFilm

meest populair