SDCC: Eerste foto Gal Gadot als Wonder Woman

Erg toffe foto van Batman v Superman: Dawn of Justice.

Na eerst een eerste blik op Ben Affleck als Batman (en tweede) en een foto van Henry Cavill als Superman in Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice, is er nu eindelijk de eerste foto van Gal Gadot als Wonder Woman. Hieronder de eerste foto. Daaronder tref je een korte omschrijving aan van de teaser video die vertoond werd tijdens het panel.

[/url]

Het is nog niet bekend waar de film precies over zal gaan. Onlangs bleek nog uit een [url=http://www.filmtotaal.nl/artikel.php?id=37691]poll die we organiseerden dat volgens jullie Ben Afflecks Batman absoluut de strijd zal winnen van Superman in de film. Toch vertelde regisseur Zack Snyder eerder al dat de film geen gewone ‘versus’-film moet worden. Ja, Batman zal het opnemen tegen Superman, maar er is meer aan de gang dan alleen dat. Zo zou Lex Luthor (Jesse Eisenberg) de grote slechterik van de film zijn en ook de verenigende kracht van Batman en Superman.

Tot slot nog een korte omschrijving van de teaser die vertoond werd. Die komt van ComingSoon en gaat als volgt: ”Batman staat in de regen op het dak van een gebouw van Gotham. Zijn kostuum is niet iets wat we al eerder gezien hebben. Het is groot, zoals het harnas in The Dark Knight Returns. Zijn ogen lichten op, wit. Hij is een bewegende mantel, onthuld het Bat-signal en zet dat aan. De camera beweegt naar de lucht en daar zien we een boos kijkende Superman. Zijn ogen lichten op met zijn hittievisie en hij kijkt naar Batman.

Batman v Superman: Dawn of Justice gaat op 28 april 2016 in première.

Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.



NieuwsFilm

meest populair