SDCC: 'Doctor Strange' wordt magisch

Maar volgens Kevin Feige moet alles geworteld zijn in de realiteit.

Doctor Strange is een van de volgende grote films die Marvel zal maken. Scott Derrickson is regisseur, John Spaihts verzorgt het scenario en mogelijk speelt Joaquin Phoenix de hoofdrol. Tijdens het Marvel Comic-Con panel was er geen nieuws over de film, maar Slashfilm kreeg de kans om met Kevin Feige te praten over de film.

”Doctor Strange is een klassiek Marvel oorsprongsverhaal,” vertelde Feige. ”Want hij heeft een van de beste oorsprongsverhalen ooit. En het is onze kans om een nieuwe richting in te slaan, nar het bovennatuurlijke.”

”Maar, wat is de definitie van ‘bovennatuurlijk’? Het varieert. We houden van het idee van spelen met verschillende dimensies. Strange reist op een erg Ditko-achtige, gekke trippende manier, door dimensies en andere rijken. Dat idee vinden wij erg cool en we willen spelen met de perceptie van de realiteit.”

”Alles is gebaseerd in de fysica en kwantummechanica,” ging hij verder. ”We gaan veel spelen met de notie dat daar de verklaring in ligt voor wat onze tovenaars kunnen doen.”

Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.

NieuwsFilm

meest populair