SDCC: Yellowjacket is de slechterik van 'Ant-Man'

En Evangeline Lilly speelt de dochter van Hank Pym.

Er is weer wat meer bekend over Marvels Ant-Man. Volgens Slashfilm is bekend gemaakt welke rollen Corey Stoll en Evangeline Lilly zullen spelen. De website meldt dat Stoll het personage Darren Cross speelt (die op een gegeven moment de slechterik Yellowjacket wordt) en Lilly speelt Hank Pyms (Michael Douglas) dochter, Hope.

Kevin Feige vertelde dat Stoll de slechterik van de film wordt. ”Op een gegeven moment krijgt hij wat Pym-deeltjes in bezit en geeft hij Ant-Man het nakijken,” aldus Feige. Ook Michael Douglas en Stoll wilden ingaan op het personage. Volgens Douglas is Yellowjacket een voormalig ”partner, die zijn bedrijf een compleet andere, slechtere richting in liet slaan.”

En Stoll aan het woord: ”Ik was de leerling van Hank Pym en een geniale wetenschapper. Ik neem het bedrijf over en een groep mensen vindt dat ik het de verkeerde kant op neem. Maar ik geloof gewoon dat ik het mee de toekomst in neem.”

De rol van Stoll is een grote afwijking van de comics. Oorspronkelijk wordt Darren Cross niet Yellowjacket, maar Hank Pym. Verder wordt Hope Pym overigens ook een slechterik in de comics: zij wordt de superslechterik Red Queen. Of dat met Lilly gebeurt in de film is niet zeker.

Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.



NieuwsFilm

meest populair