SDCC: Luister naar de teaser van 'Avengers: Age of Ultron'

Geen beelden, maar wel de audio!

Naast wat foto's en een negental personageposters werden er tijdens de Comic-Con ook beelden vertoond van Joss Whedons Avengers: Age of Ultron. De beelden zouden volgens Marvel studiohoofd Kevin Feige voorlopig niet vrijgegeven worden en het lijkt er ook op dat dit klopt. Wel is onderstaande audio uitgelegd, zodat je in ieder geval een indruk krijgt van wat de mensen te zien hebben gekregen. Opvallend is de stem van James Spader, die een sterk gevoel van dreiging weet over te brengen als slechterik Ultron.


De beelden lieten allereerst zien hoe elk van de Avengers probeert de hamer van Thor (Chris Hemsworth) op te tillen. Dat lukt uiteraard niet, al krijgt Captain America (Chris Evans) er wel enige beweging in. Dan slaan de deuren open en komt Ultron (Spader) naar binnen gelopen. Hij noemt iedereen onwaardig en vindt dat de enige weg naar wereldvrede het uitsterven van de mens is.

Daarna is er een reeks beelden te zien van Avengers die zich in nogal penibele situaties bevinden. Daarnaast zijn er beelden van de Avengers die het tegen elkaar op lijken te nemen. Vervolgens een shot van wat op de dode Avengers lijkt. Tony Stark (Robert Downey Jr.) leeft nog en zegt dat dit het einde is.

Kevin Feige heeft al laten weten dat de beelden ter zijner tijd vrijgegeven zullen worden. Maar, gezien het feit dat de film pas in april volgend jaar uitkomt, kan dit nog wel even duren. Tot die tijd moeten we het o.a. doen met deze foto's.

Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.

NieuwsFilm

meest populair